Parasolvoet

Producten 1-48 van 58

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-48 van 58

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Parasolvoet

Zonder parasolvoeten, geen parasols. Een beetje veiligheid is toch fijn, ook tijdens het zonnen. Koop je een parasol? Dan is een goede parasolvoet een onmisbaar item. Een parasolvoet zorgt voor stevigheid en stabiliteit. Wij hebben een groot aanbod aan parasolvoeten in verschillende maten en gewichtsklassen.  

Parasolvoeten: safety first

Je het verschillende soorten parasolvoeten. Denk bijvoorbeeld aan een parasolkruisvoet, parasolvoet van beton, een parasolvoet in de grond en een parasolvoet met wielen. WiI je veilig en stabiel bruin bakken? Neem dan eens een kijkje in ons brede assortiment parasolvoeten. 

Hoe zwaar de parasolvoet moet zijn, licht aan de grootte van jouw parasol. Een zweefparasol heeft een zwaardere parasolvoet nodig dan een stokparasol. De voeten zijn gemaakt van diverse zware materialen en zorgen dat jouw parasol veilig blijft staan in jouw tuin.

Verschillende materialen parasolvoeten

Als je denkt dat een parasolvoet alleen bestaat uit een blokje beton heb je het mis. En niet zo’n beetje ook. Parasolvoeten zijn er namelijk in allerlei verschillende soorten, maten gewichten en materialen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tegelparasolvoet. Of een parasolvoet van gietijzer, metaal, staal of beton. Heb je liever een ander soort parasolvoet? Kies dan voor een exemplaar met zand of water erin. Hierbij moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat er genoeg water of zand in de parasolvoet zit. Anders vliegt jouw parasol in de lucht door een windvlaag. Dan is niet alleen jouw schaduw weg, maar ook jouw parasol. Allebei zonde, nietwaar?

Parasolvoeten voor ieder type parasol

Zoals op ieder potje een deksel past, past er ook op iedere parasolvoet wel een parasol. Zeker als je bij ons een parasolvoet aanschaft. Wij hebben namelijk een breed assortiment aan parasolvoeten. Soorten parasolvoeten die wij verkopen zijn:

  • Ingraafvoet
  • Kruisvoet
  • Stokparasol voet
  • Vulbare parasolvoet
  • Zweefparasol voet

Kijk voordat je een parasolvoet aanschaft goed naar het type parasol dat jij hebt staan. Kies vervolgens op basis daarvan een parasolvoet die geschikt is voor jouw soort parasol. Een ding is zeker, met onze parasolvoeten lig je gegarandeerd veilig onder je parasol.

Parasolvoeten van verschillende merken

Ieder merk parasol heeft zo zijn eigen parasolvoeten. Anders vloeken ze bij elkaar. Om dat te voorkomen hebben wij van ieder merk parasol een breed assortiment parasolvoeten aangeschaft. Zo zit er gegarandeerd wel een parasolvoet bij die past bij jouw (merk) parasol. Hieronder vind je de een overzicht met de verschillende merken en soorten parasolvoeten.

De spiksplinternieuwe collectie: parasolvoetgraniet

Graniet is niet alleen perfect voor keukenbladen, maar ook voor parasolvoeten. Dit materiaal functioneert niet alleen mooi als parasolvoet, maar is ook nog eens een waar pronkstuk in jouw tuin. De parasolvoet van graniet is namelijk sterk, mooi en heel duurzaam. Wil jij deze natuursteen die fungeert als parasolvoet in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Naarden, hier vind je onze hele collectie graniet parasolvoeten.

Een parasolvoet onder de grond

Vind jij een parasolvoet onhandig of vind jij het gewoon niet mooi? Ga dan voor een parasolvoet in de grond. Deze parasolvoeten worden ook wel ingraafparasolvoeten genoemd. Je graaft de parasolvoet in. Geen onhandige valpartijen meer omdat jij jouw parasolvoet weer eens over het oog had gezien. De parasolvoet verdwijnt in de grond en jij hebt nergens meer last van.

 

Parasolvoet materiaal

 

De parasolvoet wordt ook wel een parasolvoettegel genoemd, aangezien de voet vaak wordt verstevigd met een tegel. Je kunt daarnaast natuurlijk kiezen voor een exemplaar waar zand of water in zit, mits je er maar voor zorgt dat het geheel een flink gewicht krijgt. Op die manier zorg je er met de parasolvoet voor dat de parasol op een stevige manier komt te staan en deze niet zomaar om kan vallen of kan verplaatsen. Uiteraard zijn veel van de parasolvoeten voorzien van mogelijkheden om deze wel te verplaatsen wanneer je dat zelf graag wenst.

 

Parasolvoet kopen die past bij je parasol

 

Je kunt bij ons diverse parasolvoeten aanschaffen. Kijk goed naar het type parasol dat je zelf hebt staan (zweefparasol, reguliere parasol, vierkante parasol, ronde parasol) en kies op basis daarvan vervolgens voor een van de voeten die geschikt zijn voor jouw soort. Op die manier schaf je een parasolvoet aan waar je jaren plezier van zal hebben, aangezien er nauwelijks sprake zal zijn van slijtage of andere mogelijke problemen. Je kiest bij ons altijd voor parasolvoeten van een hoge kwaliteit, waardoor je er op een heel veilige en betrouwbare manier gebruik van kunt maken in je eigen tuin. Iedere parasol heeft een eigen parasolvoet, zo zijn er verschillende merken waaruit u kunt kiezen voor de perfecte parasolvoet. Hieronder zijn de merken en voeten voor u opgesteld.

Platinum parasols Gewicht parasolvoet
Platinum Icon 150 kg parasolvoet
Platinum Challenger T2 90/120 kg parasolvoet
Platinum Challenger T1 90/120 kg parasolvoet
Platinum Solarflex T2 Glow 90 kg parasolvoet
Platinum Falcon T2 90 kg parasolvoet
Platinum Falcon T1 90 kg parasolvoet
Platinum Riva 30/40/60 kg parasolvoet
Platinum Antigua 40 kg parasolvoet

 

4 Season outdoor parasols Gewicht parasolvoet
4 Seasons outdoor - Oasis Granite base 40kg round/square
4 Seasons outdoor - Azzurro Granite base 40kg round/square
4 Seasons outdoor - Shanghai Granite base 40kg round/square
4 Seasons outdoor - Horizon Premium Granite base 84kg
4 Seasons outdoor - Siesta square Granite base 90kg/125kg/180kg
4 Seasons outdoor - Siesta round Granite base 90kg/125kg/180kg
4 Seasons outdoor - Siesta Premium Granite base 90kg / 125kg / 180kg
4 Seasons outdoor - Hacienda Granite base 125kg

 

Garden impressions parasols Gewicht parasolvoet
Garden impressions - Hawaii S Hawaii granite base 60kg - 150kg
Garden impressions - Hawaii Original Hawaii granite base 60kg - 150kg
Garden impressions - Hawaii Lumen LED Hawaii granite base 60kg - 150kg
Garden impressions - Hawaii Big Pole Hawaii granite base 60kg - 150kg
Garden impressions - Hawaii King Pole Hawaii granite base 60kg - 150kg


Nu weet je welke voet bij welke parasol hoort. Zoals u ziet zijn alle parasolvoeten van graniet gemaakt. Dit is omdat graniet onwijs sterk is en een mooi en natuurlijk uitziet.

Parasolvoet kopen

Ben je er nog niet helemaal over uit welke parasolvoet past bij jou parasol of twijfel je aan het gewicht van de parasolvoet? Bel dan gerust, want onze klantenservice wil je graag helpen. Onze klantenservice kan u dan persoonlijk advies geven. Wij hanteren de laagste prijsgarantie. Dus je hebt gegarandeerd de beste aanbieding parasolvoeten in handen.