Partnerprogramma Tuinmeubelen.nl

Wil jij een samenwerking aangaan met Tuinmeubelen.nl en extra geld verdienen met de verkoop van tuinmeubelen? Word dan nu partner van Tuinmeubelen.nl en verdien geld met je website of showroom! Lees snel verder, want wij kunnen je binnen ons platform een uniek concept aanbieden.

Groot assortiment met bekende merken

Tuinmeubelen.nl is een uniek platform op het gebied van tuinmeubelen en outdoor lifestyle producten. Op Tuinmeubelen.nl vind je een uitgebreid assortiment met  tuinsetsloungesetstuinstoelen, tuintafels, barbecuesparasols, tuinkussens, terrasverwarming en nog veel meer. Tuinmeubelen.nl gelooft in focus en daarom vinden wij ons ook de tuinmeubelspecialist van Nederland. Naast ons eigen assortiment tuinmeubelen bieden wij tuinmeubelen aan van alle bekende namen als Hartman, Allibert, Garden Impressions, 4 Seasons Outdoor, Exotan en vele andere tuinmeubel merken.

PR en promotie

In de afgelopen jaren heb je ons wellicht gehoord in commercials op Skyradio of  RTL en verschijnen we met regelmaat in diverse publicaties in kranten, tijdschriften en weekbladen waaronder: Libelle en Margriet en hebben wij ons prominente op de kaart weten te zetten en zijn onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Ook onze influencers hebben hun bijdragen gehad. Tuinmeubelen.nl is een professioneel platform dat zich onderscheid door de unieke en uitgebreide informatie die onze specialisten bij elk product weten te plaatsen.

Wij geloven in samenwerken

Nu bieden wij jou de mogelijkheid om partner te worden van Tuinmeubelen.nl omdat wij geloven in samenwerking. Deze samenwerking zal er voor ieder bedrijf anders uit kunnen zien, want heb je een showroom waarin je wilt verkopen of heb je alleen een webshop en is dropshipment iets waar je voor kiest? We hebben diverse mogelijkheden en informeren je graag naar de mogelijkheden.

Zo kunnen bieden we de volgende opties:

 • Product/ assortiment promotie - Hierbij zullen wij jouw product/ assortiment extra promoten op al onze marketing kanalen. Afhankelijk van jouw budget en wensen, zal dit breder, smaller, langer of korter ingezet worden.
 • Affiliatie -  Waarbij u via een externe partner een link plaatst naar onze webshop, van iedere verkoop die u aanbrengt ontvangt u een commissie. Dit verloopt bij ons via Awin.
 • Dropshipment - Hier beheert u zelf uw webshop en kunt u gebruik maken van onze voorraad en content, u koopt in bij tuinmeubelen.nl en wij leveren rechtstreeks naar het afleveradres.
 • Showroompartner - U verkoopt fysiek in uw showroom, u plaatst een start order en krijgt vaste marge lijst. Een branded webshop hoort tot de mogelijkheden, waarin het afgesproken assortiment staat. Logistiek verloopt via ons, waarin je ontzorgd wordt.
 • Zakelijk / inkoop - Hier koopt u in via onze groothandel of online op basis van grotere aantallen. Levering mogelijk op factuur
  .

Deelnemen partnerprogramma Tuinmeubelen.nl

Ben je geïnteresseerd om partner te worden van Tuinmeubelen.nl of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en stuur een mail naar klantenservice@tuinmeubelen.nl . Vermeld dan de volgende gegevens:

 • Onderwerp e-mail: samenwerking/ partner programma
 • Naam bedrijf
 • Contactpersoon
 • KVK nummer
 • Samenwerkingsvoorkeur: Product. assortiment promotie/ Affiliatepartner / dropshipment / Showroompartner/ zakelijk inkopen