Houten picknicktafel

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Houten picknicktafel is duurzaam

Zoek je een mooie houten picknicktafel? Dan ben je bij Tuinmeubelen.nl in de enige juiste webshop belandt. In de categorie tuintafel staat een uitgebreide sortering robuuste houten picknicktafels die een aanwinst zijn voor de aankleding van iedere tuin. Stem het design van de tafel af op de overige inrichting van je tuin. Je kunt van de tafel ook een centraal element maken op het gazon, het terras of in de buitenkeuken. Zelfs als je er in de winter even geen gebruik van kunt maken is een houten picknicktafel een prachtige accessoire in de tuin. Met een vuurkorf erbij zit je er behaaglijk.

Houten picknicktafel voor een gezellige zitplaats

Deze houten picknicktafel is met de twee banken en de tafel een fijne plaats om aan te zitten, zowel alleen of met vrienden of familie. Een picknicktafel is onmisbaar in de tuin. De houten picknicktafels van Tuinmeubelen.nl hebben een zeer degelijke constructie en zijn weerbestendig. Ze kunnen dus eenvoudig het hele jaar door buiten blijven staan. Ook zijn de tuintafels van een eersteklas kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen. Van een picknicktafel heb je jarenlang plezier.


Bestel je houten picknicktafel online

In ons assortiment is altijd een tuintafel te vinden die bij je past. Blader eens rustig door de ruime online sortering van onze webshop. Onze afdeling verkoop informeert je graag vrijblijvend over de details van deze mooie houten picknicktafel. Of kom persoonlijk langs om alle tuinproducten uitgebreid te bekijken.