Kinder picknicktafel

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kinderpicknicktafel voor de kleintjes

Wil jij ook dat je kinderen zich urenlang vermaken in de tuin? Dan is een kinderpicknicktafel van Tuinmeubelen.nl de gouden oplossing. Kinderpicknicktafels staan garant voor vele uren speelplezier en dat jarenlang. Want kinderen zijn niet snel te groot voor een Kinderpicknicktafel. Ze kunnen aan de tafel met een groepje spelletjes doen, lekker tekenen of fijn knutselen. Of zich alleen vermaken met een spannende game of dito boek. Kinderen doen immers niets liever dan hetzelfde als hun ouders.

Kinderpicknicktafel ook voor scholen en kinderdagverblijven

Deze kinderpicknicktafel heeft twee zitbanken en een stevig tafelblad. Aan deze tafel kunnen vier kinderen van ongeveer twee tot acht jaar ruim zitten. De tafel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en de constructie is solide zodat de kinderen onbekommerd en vooral veilig kunnen genieten van dit mooie kwaliteitsproduct. De tafel staat niet alleen bijzonder leuk in de tuin maar is bovendien ook erg praktisch. Ook zijn de kleine picknicktafels ideaal voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven en de lagere klassen van basisscholen.


Uitgebreid online assortiment kinderpicknicktafels

Ben je op zoek naar een Kinderpicknicktafel voor in je eigen tuin, dan vind je bij Tuinmeubelen.nl een meer dan uitgebreid assortiment waar je online snel en doeltreffend in kunt zoeken. Een kinderpicknicktafel van Tuinmeubelen.nl kun je veertien dagen op proef uitproberen. Zo kun je ervaren dat een kinderpicknicktafel onmisbaar is in iedere tuin. Na twee weken willen je kinderen de tafel gewoon niet meer kwijt!