Ronde picknicktafel

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ronde picknicktafel een eyecatcher

Op zoek naar een ronde picknicktafel van een topkwaliteit? Tuinmeubelen.nl biedt de mooiste collectie houten tuintafels aan van Nederland. De ronde picknicktafels zijn erg populair en spreken een nog steeds groeiende groep mensen aan. Vooral omdat iedereen het steeds leuker vindt om de tuin op een stijlvolle manier in te richten en te verfraaien. Met een ronde picknicktafel kies je ervoor om een stukje interieur naar buiten te verplaatsen zodat je daar ook met vrienden of het gezin kunt eten. Een picknicktafel is het summum voor liefhebbers van echte gezelligheid.

Meer ruimte met een ronde picknicktafelr

De ronde picknicktafel is een absolute aanrader. Een ronde vorm heeft, in vergelijking tot een rechthoekige picknicktafel, meer ruimte. Daardoor kunnen er meer mensen aan deze tafel zitten. De tuintafel heeft een fraaie uitstraling en biedt veel comfortabele ruimte voor je benen. Ook neemt een ronde tuintafel minder plaats in dan een rechthoekige tuintafel. Daardoor is dit model ook ideaal voor een kleiner terras of tuin. De doordachte constructie is degelijk en de kwaliteit van het hout is dat eveneens. Ook past deze degelijke houten tafel wat stijl betreft in iedere tuin.


Jarenlang plezier van een ronde picknicktafel

Een ronde picknicktafel staat garant voor jarenlang tuinplezier. Ben je toe aan een nieuwe tuintafel, omdat je bestaande tafel versleten is of je bent toe aan een nieuwe uitstraling? Kijk dan eens bij ons uitgebreide assortiment. Op je gemak kun je, bijvoorbeeld vanuit de tuin, een ronde picknicktafel uitzoeken die het beste bij je wensen past.