Harmonicadoek

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Harminicadoek online kopen

Wil jij genieten van een plek in de schaduw? Of wil je nu toch even een uurtje de zonnestralen op je lichaam voelen? Met een harmonicadoek wissel je snel en eenvoudig tussen de warme zon en een aangename plek in de schaduw.

Creëer je favoriete plek met het harmonicadoek

Het harmonicadoek dankt zijn naam aan de vorm van het doek. De manier waarop het doek is gevouwen, zorgt ervoor dat je het eenvoudig in en uit elkaar schuift. Met behulp van katrollen is dit een eenvoudig klusje. Een harmonicadoek vouw je snel in elkaar zodra de zon weg is of je gewoon even bruin wilt worden. Zo hoef je niet het hele terras te verplaatsen als je even behoefte hebt aan de zon. En wordt het je teveel? Dan schuif je het harmonicadoek simpelweg weer uit elkaar. Nu zit je heerlijk beschut. Met de harmonicadoeken van Tuinmeubelen.nl vergroot of verklein je juist de plek waar je schaduw op het terras wilt. Toch zijn ze niet alleen maar praktisch. Want de harmonicadoeken hebben een stijlvolle uitstraling. Dit is een echte aanwinst voor de tuin.


Uitgebreid assortiment harmonicadoeken

Met een harmonicadoek ben je voorbereid op alle weersomstandigheden. 's Ochtends geniet je gewoon van een kleine ochtendzon en in de hete middag creëer je gewoon je eigen schaduwplek. Wil jij het gemak ervaren van een zomer onder het harmonicadoek? Laat je dan inspireren door ons uitgebreide assortiment. Dat is nog eens heerlijk buiten zitten!