Schaduwdoek

Producten 1-48 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-48 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar een schaduwdoek

Met een schaduwdoek kies je voor een handige toepassing, die ervoor zorgt dat je zo min mogelijk last zal hebben van de Uv-straling van de zon. Daarnaast is het goed mogelijk om het doek op een stijlvolle manier toe te passen en op die manier te zorgen voor een prachtige uitstraling van je tuininrichting.

Schaduwdoek of zonnedoek

Het schaduwdoek wordt ook wel aangeduid als een zonnedoek, maar het gaat uiteindelijk om een stuk doek dat het licht van de zon blokkeert en er op die manier voor zorgt dat er schaduw ontstaat. Het is een eenvoudige toepassing die in een aantal opzichten te vergelijken valt met een parasol. Het voordeel van een doek is echter dat je deze eenvoudig op kunt halen en de kosten over het algemeen lager liggen. Daarnaast kun je met een schaduwdoek kiezen voor een meer permanente aanwezigheid, zodat je er altijd gebruik van kunt maken zodra de zon schijnt.


Gebruik van schaduwdoek

Het gebruik van het schaduwdoek zit eigenlijk heel eenvoudig in elkaar, aangezien je er bijna geen omkijken naar zal hebben. In plaats daarvan is het voldoende om het doek op te hangen en ervoor te zorgen dat je er onder plaatsneemt. Op die manier zit je lekker in de schaduw en kun je genieten van de aangename temperatuur zoals daar in de zomer steeds vaker sprake van is. Je hoeft er niet iedere keer een parasol voor op te zetten, waardoor het gebruik van het schaduwdoek zorgt voor een optimale vorm van ontspanning in de tuin.