Schaduwdoek driehoek

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Schaduwdoek driehoek online kopen

Baal je van die felle zon die op je huid brandt? Dan wil je graag een plek in je tuin waar je koel kunt zitten. Heb je geen standaard vierkant terras dan is ons schaduwdoek driehoek een mooie oplossing voor jou. Want niet ieder terras heeft dezelfde vorm.

Schaduwdoek driehoek een trendy plek in de schaduw

Een schaduwdoek driehoek is zeer trendy dat perfect in alle tuinen past. Door de praktische vorm is het doek op plaatsen te hangen waar u normaal gesproken een beschutte plek creëert. Het schaduwdoek driehoek is een elegante en functionele oplossing om de zon weg van uw terras te houden. De schaduwdoek driehoek is van perfecte kwaliteit. Het houdt de UV-straling tegen waardoor u onbezorgd van het mooie weer kunt genieten. Het doek is tevens goed bestand tegen diverse weersomstandigheden. Daardoor kunt u het schaduwdoek driehoek het hele buitenseizoen laten hangen. Het schaduwdoek driehoek is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Het weet elke plek in de tuin goed te beschermen tegen de felle stralen van de zon. Tevens zijn de doeken te koop in meerdere kleuren. Want geen tuin is hetzelfde.


U kunt op onze website zien welke afmetingen we allemaal hebben voor de schaduwdoek driehoek. Zo hebben we veel verschillende maten. U heeft dus veel keuze!


 • 360 x 360 x 360 cm
 • 400 x 400 x 400 cm
 • 500 x 500 x 500 cm
 • 500 x 500 x 710 cm
 • 570 x 400 x 400 cm


Op tuinmeubelen.nl bieden wij veel verschillende kleuren aan voor uw schaduwdoek driehoek. Zo heeft u genoeg keuze!


 • Rood
 • Groen
 • Wit
 • Zwart
 • Grijs
 • Beige
 • Antraciet


Veel mensen vinden een schaduwdoek die driehoekig is stijlvoller. Dat is natuurlijk leuk! En wil je er natuurlijk lang van genieten. Dus geven wij als tip mee op uw schaduwdoek driehoek schuin op de hangen aan uw muur of een paal. Dit is belangrijk omdat als je het schaduwdoek driehoek recht hangt en er te veel water op ligt het doek kan beschadigen en zelfs kan scheuren. Om uw schaduwdoek driehoek netjes te houden kunt u het gemakkelijk schoonmaken met wat water en een sopje.


De schaduwdoek driehoek is erg handig u kunt natuurlijk genieten van de heerlijke warme ochtendzon. Maar als het in de middag u te warm wordt, kunt u lekker onder de schaduwdoek driehoek gaan zitten. Zo wordt u ook beschermt tegen de uv-straling dat erg schadelijk is.

 

De schaduwdoeken driehoek van nesling die u op onze website ziet hebben een garantie van 5 jaar. Als het schaduwdoek toch op de een of ander manier kapot zou gaan vervangt nesling  de schaduwdoek driehoek kosteloos of nemen ze de kostte op hun.


Hoge kwaliteit schaduwdoeken

Door de hoge kwaliteit is het schaduwdoek driehoek een echte eyecatcher in uw tuin. Dit wordt een plek waar u veel tijd door gaat brengen tijdens de zonnige zomers. Wilt u een veilige bescherming tegen de felle zon? Kies dan voor het schaduwdoek driehoek van Tuinmeubelen.nl. Zo kunt u de hele dag door genieten van uw tuin.