Schaduwdoek waterdicht

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Schaduwdoek waterdicht online kopen

Moet je snel naar binnen rennen omdat het plotseling begint te regenen? Je heerlijke verblijf op het terras is meteen verpest. Want als je niet snel genoeg bent, zijn ook al je spullen door en door nat. Kies je voor een waterdicht schaduwdoek dan heb je hier geen last meer van.

Schaduwdoek waterdicht voor bescherming tijdens de wisselvallige zomers

Zon en regen: het Nederlandse weer is nogal wisselvallig. Zit je het ene moment nog te genieten van het lekkere zonnetje, het volgende moment voel je de druppels naar beneden komen. Met ons schaduwdoek waterdicht is dit geen enkel probleem meer. Je kunt gewoon blijven zitten wanneer er een kleine bui boven je hangt. Zelfs als je met een stortbui snel naar binnen rent, blijven de spullen gewoon droog. Met het waterdichte schaduwdoek hoef je niet bang te zijn dat de stoelkussens nat worden. En ook het boek dat je net aan het lezen was, kan gewoon onder het schaduwdoek waterdicht blijven liggen. Is de bui weer over? Dan bent je snel weer buiten zonder dat je alles weer helemaal moet verhuizen. Maar natuurlijk houdt het waterdichte schaduwdoek niet alleen een regenbui tegen. Want ook de felle stralen van de zon blijven weg van het terras. Dat is natuurlijk fijn zo houd het waterdichte schaduwdoek u ook nog in bescherming tegen de uv-strallingen.


De waterdichte schaduwdoeken zijn in verschillende afmetingen. zo heeft u veel keuze!


  • 400 x 400 x 400 cm
  • 400 x 400 x 400 x 400 cm
  • 500 x 500 x 500 cm


De waterdichte schaduwdoeken zijn bij ons in verschillende vormen zo heb je:


  • Driehoekige waterdichte schaduwdoeken
  • Vierkante waterdichte schaduwdoeken


Ook de kleuren van de waterdichte schaduwdoeken zijn in allerlei kleuren.


  • Grijs
  • Beige


De waterdichte schaduwdoeken die u op onze website ziet zijn van het merk nesling. Als de stof of iets anders van het product kapot gaat. Is de garantie voor het merk nesling 5 jaar. Nesling zou de stof kosteloos vervangen of de kosten vergoeden.


Het goed bevestigen van de waterdichte schaduwdoek is erg belangrijk. Zo gaat de levensduur ook langer mee en dat wilt natuurlijk iedereen zo lang mogelijk genieten van uw product. Door u waterdichte schaduwdoek schuin op te hangen voorkomt u dat er te veel water op het doek kan blijven liggen. Zo kan het zijn dat het doek kan scheuren.En dat wilt niemand hebben. Daarom moet u het doek altijd schuin op hangen daardoor voorkomt u mogelijk schade. De waterdichte schaduwdoek is eenvoudig te bevestigen. Je kunt de waterdichte schaduwdoek ophangen aan een muur of aan het waterdichte schaduwdoek aan een paal te bevestigen.


De kwaliteit van de waterdichte schaduwdoek is een stuk beter en daardoor ook beter weerbestendig. Zo kunt u de waterdichte schaduwdoek gemakkelijk buiten laten hangen.


Waterdichte schaduwdoek uitgebreid assortiment

Met het waterdichte schaduwdoek haal je een optimaal rendement uit uw tuin. Onder alle weersomstandigheden blijf je gewoon lekker buiten zitten. Ben jij benieuwd naar het waterdichte schaduwdoek? Kijk dan eens in het assortiment van Tuinmeubelen.nl. Zelfs het wisselvallige Nederlandse weer houdt jou niet meer tegen.