Pasen

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Aanbiedingen tijdens de paasdagen

Rond deze paasdagen krijg je de kans tijdelijk met hoge kortingen en superaanbiedingen de mooiste tuinmeubelen te kunnen kopen, Aanbiedingen in tuintafels, tuinstoelen, Tuinsets, parasols, ligbedden, noem het maar op. Extra voordeel op nieuwe series tuinmeubelen die tijdelijk extra aandacht krijgt en met zeer lage prijzen. Maar vooral OP=OPRUIMING op de laatste modellen uit het vorige seizoen. Sla dus nu je slag met deze paasdagen!

Met Pasen extra voordeel

Wie is er niet dol op extra korting of nog betere prijzen? Daarom hebben we rond pasen een selectie gemaakt van tuinmeubelen die we voor slechts korte tijd met extra korting verkopen, op = op en altijd zolang de voorraad strekt. Hier vind je alle tijdelijke aanbiedingen op een rij. extra hoge korting op de loungesets of de kunststof tuinsets, houd deze pagina in de gaten op facebook of twitter, want zodra we overgaan op een nieuwe actie komt deze actie ook niet meer terug!


Tijdelijk de laagste prijs met pasen

Voor de snelle beslissers is dit de mooiste pagina, want nergens meer voordeel en korting als hier. Het betreft een tijdelijke aanbieding waarin we onze toch al lage prijzen nog verder omlaag brengen, wees er dus snel bij en bestel vandaag nog online!