Speciaal Voor U

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Speciaal voor U als klant

Op deze pagina hebben we een aanbod aan tuinmeubelen verzameld die speciaal voor u is samengesteld waar u een exclusieve korting op kunt ontvangen. U als loyale klant bieden we de mogelijkheid om met een speciale kortingscode die u heeft ontvangen een extra korting te ontvangen, bovenop de al zeer scherpe aanbiedingsprijzen. 

Speciale selectie

Speciaal voor U hebben we een exclusieve selectie gemaakt binnen ons assortiment tuinmeubelen, met hierin een selectie loungesets, tuinsets, tuinbanken, parasols en diverse andere buitenartikelen binnen diverse thema's zoals outdoor lifestyle. De kortingscode is alleen te gebruiken op deze selectie, het is mogelijk om buiten dit assortiment ookandere artikelen mee te bestellen, deze zullen echter niet mee worden genomen in de korting. De keuze is toch royaal en we hebben de meest populaire modellen voor u samengebracht. Tijdelijk dus extra voordeel speciaal voor U.


Met korting bestellen

Wil je een tuinset of loungeset met korting bestellen? Maak dan een keuze uit een van de modellen die we beschikbaar hebben gesteld in de onderstaande selectie, en plaats deze in het winkelmandje. Tijdesn het bestelproces wordt u de mogelijkheid geboden om de kortingscode in te voeren. Voer de code in op excact de juiste wijze in het vakje en druk op de oranje button met activeren.  De korting wordt dan direct verrekend op de waarde van de bestelling en u kunt het bestelproces verder als gebruikelijk afronden en betalen. Voor de betaling hebben we een divers aanbod aan betaalmogelijkheden.