Summersale

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

SummerSale

Summersale bij tuinmeubelen.nl staat voor enorme aanbiedingen en kortingen op een groot assortiment aan tuinmeubelen, waaronder extra voordeel op tuinsets, loungesets, Ligbedden, Parasols en vele andere tuinmeubelen. Tijdens de Summersale extra veel voordeel bovenop de toch al enorm laag geprijsde artikelen. Uiteraard alle artikelen in deze Summersale met 100% laagste prijs garantie. De summersale beslaat het volledige aanbod aan assortiment, dus ook op de merkartikelen zoals Hartman, 4 seasons outdoor en bijvoorbeeld Grosfillex ontvang je dezelfde lage aanbiedingsprijs.

Kortingen tot wel 70%

De kortingen op het summersale aanbod zijn extreem hoog en gaan van 30% tot wel 70% korting op de verkoopadviesprijs. Het betreft veelal ook artikelen die niet meer terug komen in het volgende seizoen, dus wees er snel bij want weg is weg. De korting wordt gegeven op de advies verkoopprijs zoals afgegeven door de fabrikanten, en je ontvangt dus de werkelijke korting en geen opgehoogde prijzen met een fictieve korting. Het zijn dan ook allemaal kwaliteitsproducten met fabrieksgarantie!

Tijdelijke Aanbiedingen

De aanbiedingen tijdens de Summersale zijn tijdelijk en hiervoor geldt OP=OP. De grote opruiming begint bij tuinmeubelen.nl eind juli of begin augustus en stopt in principe in september of eerder zolang de voorraad strekt.. Vanaf September zullen de doorlopende artikelen worden aangepast naar de nieuwe prijzen voor 2017 en kan het zijn dat ook de verkoopadviesprijzen zelfs verhoogd gaan worden naar de nieuwe prijzen voor het nieuwe seizoen. Reden genoeg dus om nu je slag te slaan!