Vaderdag

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vaderdag 2016

Vaderdag 2016 Nu een hele collectie met mooie vaderdag artikelen om papa eens goed in de watten te leggen. Zorg dat vader verrast wordt door jouw uitmuntende keuze en kies een van de vet coole vaderdag artikelen in deze speciale vaderdag selectie .. Volop keuze in verstelbare tuinstoelen of kies voor een van de andere tuinmeubelen zoals de relaxers of de barbecues. Het thema is natuurlijk relaxen en vandaar onze selectie met loungers en ligbedden.

Vaderdag collectie

De vaderdag collectie is een selectie speciaal door ons uitgekozen voor de liefste papa van de hele wereld en hierin vind je bijzondere hebbedingetjes, stoere tuinartikelen en mannenliefhebberijen zoals de coolers, een BBQ parasol of een bluetooth speaker.

Vaderdag Korting

Speciaal voor vaderdag kun je 5% extra korting krijgen op je bestelling. Op het speciaal voor PAPA geselecteerde assortiment ontvang je in de komende weken 5% extra korting door tijdens het bestelproces de exclusief afgegeven code in te voeren. Maak gebruik van deze vaderdag aanbieding en bestel vandaag nog een van deze coole gadgets en tuin meubelen op tuinmeubelen.nl