Steigerhout barkruk

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Op voorraad
    Speciale prijs € 105,- Normale prijs € 139,-

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Steigerhout barkruk kopen

De steigerhout barkruk is de ideale toevoeging op de barset van steigerhout of de statafel, aangezien je op die manier zorgt voor een robuuste uitstraling van het totaal. Daarnaast kun je de krukken op een aantal andere plaatsen gebruiken, waardoor deze zowel binnen als buiten op een uitstekende manier van pas zullen komen.

Barkruk in de keuken

De steigerhout barkruk doet het onder andere goed in de keuken, bijvoorbeeld wanneer je daar al een bartafel hebt staan. Je zorgt er op die manier voor dat je er gemakkelijk even kunt gaan zitten, als je een kleine maaltijd tot je wilt nemen of je gewoon wat wilt drinken. Daarnaast zorgen de kruk en de bar voor een landelijke uitstraling in je keuken, zodat deze wat meer karakter krijgt. Heb je juist een strakke keuken? Kies dan voor de juiste afwerking van het steigerhouten krukje, of maak gebruik van verschillende accessoires.


Extra zitplaats of tafeltje

Daarnaast kun je de steigerhout barkruk gebruiken om een extra zitplaats te creëren op het moment dat je deze ineens nodig hebt, of kun je deze als tafeltje in de tuin gebruiken. Zet er je drankje op of gebruik de kruk om wat blokjes kaas neer te zetten, bijvoorbeeld wanneer je met wat vrienden in de tuin gaat zitten. Zodra je de steigerhout barkruk eenmaal hebt staan kom je er achter dat je er op tal van manieren gebruik van kunt maken. Het is wat dat betreft altijd prettig om er gewoon een paar te hebben staan.