Steigerhouten barset

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Barset steigerhout bij Tuinmeubelen.nl

Ben je op zoek naar een barset van steigerhout? Bij ons vind je online een uitgebreid assortiment, dat je eenvoudig kunt bestellen. We zorgen ervoor dat je de set gewoon thuis of op de zaak afgeleverd krijgt, waardoor je daar zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt. Wat dat betreft is de steigerhouten barset in diverse situaties een ideale keuze.

Krukken en een statafel

De barset van steigerhout bestaat uit zowel de statafel, als de krukken die je eraan kunt zetten om er gebruik van te maken. Juist de combinatie van deze elementen zorgt ervoor dat je op een stijlvolle manier aan de bar plaats kunt nemen. Plaats op de statafel enkele planten, of laat de cocktails zien die je er kunt serveren. Op die manier ontstaat er een sfeer als op de mooiste vakantiebestemmingen, iets waar de barset van steigerhout op een mooie wijze aan bij weet te dragen.


Steigerhout voor binnen en buiten

Je kunt de barset van steigerhout uitstekend buiten gebruiken, maar je kunt daar ook binnen mee uit de voeten. In de beide gevallen kies je voor een robuuste uitstraling, maar heb je natuurlijk de mogelijkheid deze meer strak of juist landelijk te laten ogen. Wil je de set buiten gebruiken? Dankzij het zachte materiaal is de set ook na een bui zo weer droog. Bovendien kun je de barset van steigerhout eenvoudig schoon maken met een vochtige doek, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van vuil op de bar.