Sloophout tafel

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Op zoek naar een sloophout tafel?

De sloophout tafel weet steeds meer mensen aan te spreken, onder andere vanwege het karakter dat er vanuit gaat. Het hout is nooit helemaal perfect, waardoor het veel meer te bieden heeft dan de standaard tuintafel. In plaats daarvan heeft het hout een verhaal te vertellen, waardoor je een prachtige tafel in de tuin neer kunt zetten. De steigerhouten tafel kun je prima combineren met een van onze tuinstoelen.

Karakter van de tafel

De sloophout tafel zorgt voor een belangrijk karakter, zoals we daar ook van houden op het moment dat we een oud huis kopen. De tand des tijds heeft er z’n zinnen op gezet, waardoor de sloophout tafel veel meer heeft meegemaakt dan je in een eerste oogopslag kunt zien. Kijk langer naar de tafel en je zal merken dat je steeds meer ontdekt, qua kleine onvolkomenheden of wellicht zelfs ingezette stukken hout. Dit maakt de sloophout tafel een exemplaar waar je enorm veel plezier van zal hebben, zelfs na een paar jaar van gebruik. Plaats ook de stoelen die je aanspreken, of maak wellicht gebruik van een stoere bank van steigerhout.


Voordelige sloophout tafel

Bovendien kies je bij ons op een heel voordelige manier voor een mooie sloophout tafel. Je kunt eenvoudig door de verschillende modellen heen bladeren, tot je een exemplaar tegenkomt dat je graag bij jou in de tuin wilt zetten. Reken de tafel online af met een van de beschikbare betalingsmogelijkheden en laat deze thuis afleveren. Het bestellen van een mooie sloophout tafel was nog nooit zo gemakkelijk, dus waar wacht je nog op?