Strandkorf

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Strandkorf in je tuin 

In Duitsland zijn de strandkorven niet weg te denken uit de tuin en een must have voor de echte strandliefhebber, Van de Ostsee kuste tot aan de Nordsee kuste zien we een keur aan strandkorven in diverse modellen en uitvoeringen, waarbij de materialen veelal bestaan uit een hardhouten of teakhout frame en een gevlochten body met een stoffen bekleding. Steeds meer zien we deze authentieke strandkorf terug in de tuin, gewoon een gezellige blikvanger die uitnodigt om gezellig even in te relaxen met een kop koffie of om in te werken met je laptop. De strandkorf is namelijk verstelbaar , de kap kun je in diverse standen verzetten, ook kun je een voetensteun uitschuiven en zo met de voeten lekker languit in de relaxstand. Doordat je een kap om je heen hebt en geen directe zon op je hebt bied deze strandkorf een ideale leesplek voor buiten.

Strandkorven voor horeca

Niet alleen voor in de tuin achter je huis, maar ook zien we in toenemende mate strandkorven terug op terassen bij de betere horeca gelegenheden, want deze meubels zijn sfeerbepalend en geven een bijzondere beleving mee aan het horecabezoek. Een strandkorf biedt natuurlijk ook een practische bescherming tegen de wind. De strandkorf bied plaats aan maximaal 2 personen en is dus een prettige plek om even bij te kletsen en een drankje te doen. De beslotenheid van een strandkorf geeft een veilige en vertrouwde sfeer en nodigt uit om te gaan zitten. Veel strandkorven zijn dan ook uitgevoerd met een tafeltje waar je de glazen of hapjes op kunt plaatsen. Je kunt de strandkorf gewoon buiten laten staan, want hij is natuurlijk weerbestendig, wel is het aan te raden de strandkorf wanneer deze langere tijd niet wordt gebruikt af te dekken met een speciale beschermhoes.


Je persoonlijke Strandkorf

Bij tuinmeubelen.nl vind je een speciale kleine collectie strandkorven, hierbij hebben we een keuze gemaakt uit de meest verkochte strandkorven in een aantal populaire kleuren en uitvoeringen. Echter er zijn natuurlijk veel meer modellen, uitvoeringen en dessins mogelijk. Wilt u een andere uitvoering of heeft u speciale wensen? neemt u dan contact op met onze afdeling sales om te kijken welke mogelijkheden we u kunnen bieden. We hebben een keuze uit meer als 100 modellen en alles in tientallen dessins en kwaliteiten, zelfs met opdruk bestaat tot de mogelijkheden.