Parasol terrasverwarmer

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Parasol terrasverwarmer

Parasol terrasverwarmer bij Tuinmeubelen.nl

De parasol terrasverwarmer zorgt er op een heel praktische manier voor dat de temperatuur onder de parasol je een stuk langer aan zal spreken. Met name in Nederland loopt de temperatuur over het algemeen gemakkelijk terug, op het moment dat de zon eenmaal onder is. Het is dan wel zo prettig om gebruik te kunnen maken van een parasol terrasverwarmer.

Hangende terrasverwarmer

De parasol terrasverwarmer is een hangend exemplaar, dat je op een relatief eenvoudige manier toe kunt passen. De heaters werken doorgaans op elektriciteit en maken gebruik van infrarood om de warmte over te brengen naar de lucht om ons heen. Uiteraard heb je de mogelijkheid om de heater meer of minder vermogen mee te geven, naargelang de temperatuur die je wenst te bereiken. Met een hangende verwarmer in de vorm van een parasol terrasverwarmer weet je in ieder geval zeker dat het goed mogelijk is om ‘s avonds nog een hapje en een drankje te doen.


Hapje en een drankje

Het glaasje wijn smaakt net wat beter op het moment dat het buiten nog lekker warm is en wat is er leuker dan ‘s avonds laat dineren op het moment dat de zon onder begint te gaan? Met de parasol terrasverwarmer zorg je er op een heel eenvoudige manier voor dat de dalende temperatuur in ieder geval geen roet in het eten zal gooien. In plaats daarvan blijft ook in Nederland de temperatuur aangenaam en kun je nog gemakkelijk een paar uur wachten met het inzetten van de weg naar binnen.