Terrasverwarming gas

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Terrasverwarming gas

Als je na een heerlijke zomerse dag in de avond nog lekker wil na borrelen in je tuin of op je terras en je je geen zorgen wil maken dat het te koud wordt dan is een terrasverwarming op gas de juiste keuze. Je kan met een terrasverwarmer op gas nog uren buiten blijven zitten met de aangename warmte van de terrasverwarmer. Sommige terrasverwarmers op gas zorgen niet alleen voor warmte want ook de vlam van de heater geeft een unieke sfeer.

Op zoek naar terrasverwarming gas

Kies je graag voor terrasverwarming op gas? Op die manier ben je in ieder geval zeker van voldoende vermogen, maar kun je daarnaast rekenen op een uitstraling die veel mensen aan weet te spreken. Wat dat betreft vang je twee vliegen in één klap en zorg je er bovendien voor dat je het tijdens de avonduren lekker warm hebt. Met een terrasverwarmer op gas ben je ook niet afhankelijk van stroomvoorziening. Een nadeel is dan wel dat eens in de zoveel tijd de gasfles moet vervangen. Onze terrasverwarmers zijn van de beste merken, veilig en betrouwbaar.

Uitstraling van de terrasverwarming

Het is onder andere de uitstraling van de terrasverwarming op gas die veel mensen aan weet te spreken. De terrasheaters zien er over het algemeen mooi uit en zelfs wanneer je kiest voor een staand exemplaar kun je rekenen op een vormgeving die past bij de manier waarop je de rest van je tuin van meubelen hebt voorzien. Het is wat dat betreft verstandig om in ieder geval goed naar de verschillende terrasverwarmers op gas te kijken, indien je daar nog over twijfelt. De kans is groot dat je overtuigd raakt van de uitstraling hiervan, zodat je daarna niet meer anders wilt. Kijk ook eens naar ons assortiment flame heaters.

Vermogen van de gas terrasverwarmer

Kijk ook goed naar het vermogen van de terrasverwarming op gas, aangezien je er op die manier waarschijnlijk achter zal komen dat dit groter is dan bij de exemplaren die werken op basis van infrarood. Houd er aan de andere kant wel rekening mee dat de verwarming op gas in de meeste gevallen wat minder efficiënt werkt en daarom meer kosten met zich meebrengt. Weeg dit af op het moment dat je nadenkt over een mogelijke terrasverwarming op gas, maar je nog niet volledig zeker bent over de techniek die je wilt toepassen. Onze terrasverwarmers op gas gebruiken propaan of brutaan gas.

Terrasverwarming op gas kopen

Op onze website hebben wij een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten terrasverwarmers op gas. Wij hebben terrasverwarmers met verschillende vermogens. Wij hebben gas terrasverwarmers voor wandmontage, plafondmontage of vrijstaande. Wij verkopen Terrasverwarmers op gas van de merken Happy Cocooning en Cosi fires. De terrasverwarmers hebben een luxe uitstraling, zijn van goede kwaliteit en zijn gemakkelijk te onderhouden met een doekje en warm water. Cosi fires bied naast de terrasverwarmers op gas ook accessoires en bijpassende beschermhoezen. Wij hebben een groot assortiment van Happy Cocooning. De Cocoon tables zijn uitstekend bestend tegen warmte en koude temperaturen.

Merken en stijlen gasverwarming terras

Om optimaal te kunnen genieten van een heerlijk warm terras wil je natuurlijk weten wat je in huis haalt. Gasverwarmers van de kwaliteit die je bij ons tegenkomt zul je niet snel ergens treffen. De merken Garden Impressions, Cosi en Happy Cocooning bieden producten van hoogwaardige en duurzame materialen. Een variëteit aan keuze verwarming op gas en je zult zeker slagen bij het kiezen uit onze online catalogus. Strak en duurzaam metaal, of een prachtige natuurlijke houtombouw met een robuuste look. Voor iedere tuinbeleving vind je wel een keuze. Uiteraard is gasverwarming voor je terras minder vriendelijk voor je energierekening dan een zuinige elektrische terrasverwarmer, maar daartegenover biedt het wel lekker veel keuze.

Onderhoud terrasverwarming op gas

Wil je lange tijd kunnen genieten van een heerlijk verwarmde buitenzithoek? Zorg dan voor goed onderhoud van je gasverwarmer. We geven je een aantal tips, zodat je met een gerust hart een terrasverwarming op gas kunt bestellen. 

  • Maak regelmatig je verwarmer schoon, doe dit alleen wel nadat hij goed is afgekoeld.
  • Gebruik voor het schoonmaken een niet te ruwe doek en zeker geen harde borstel. 
  • Wees voorzichtig met vocht en maar ook geen waterballet van het schoonmaken.

Wil je nog meer weten over onze terrasverwarmers op gas? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.