Terrasverwarming infrarood

Terrasverwarming infrarood

Op zoek naar een terrasverwarming infrarood

Wil je gebruik maken van terrasverwarming op basis van infrarood? Dit is een relatief moderne en innovatieve techniek, die gebruik maakt van het feit dat bijvoorbeeld een halogeenlamp warmte afgeeft. De verwarmers zullen een lamp verwarmen, om er op die manier voor te zorgen dat je langer buiten kunt blijven zitten, zonder dat je het koud krijgt.

Infrarood lampen als terrasverwarming

Je maakt met terrasverwarming op basis van infrarood eigenlijk gebruik van speciale lampen, die veel warmte afgeven. Je kunt de lampen inschakelen op het moment dat je het koud begint te krijgen, aangezien er al snel warmte vanaf komt. Vanaf dat moment zorgt de terrasverwarming ervoor dat je gewoon op je balkon of in de tuin kunt blijven zitten, zonder dat het na een tijdje te koud wordt. Houd er rekening mee dat het vermogen van de terrasverwarming op infrarood niet altijd gelijkwaardig is aan dat van de verwarmers op gas.


Uitstraling van de terrasverwarming op infrarood

Ook qua uitstraling is er pas de laatste jaren een duidelijke vooruitgang te zien bij de terrasverwarming op infrarood. Tot enkele jaren geleden koos bijna iedereen voor de exemplaren op gas, aangezien die er simpelweg een stuk mooier uitzagen. De laatste tijd is dat aan het veranderen, waardoor het ook bij een verwarmer op infrarood beter mogelijk is om deze aan te laten sluiten op je interieur in de tuin of op het balkon. Kijk dus goed naar de terrasverwarming op basis van infrarood en houd daarbij bijvoorbeeld het vermogen en de uitstraling goed in de gaten. Alle infrarood terrasverwarmers werken op basis van elektriciteit