Trampoline

 

Spring de zomer in met onze veilige trampolines!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wil je dat de kids eens wat vaker buiten spelen en minder gamen? Dan zijn de trampolines uit onze collectie een leuke toevoeging aan je tuin. Zowel in de zomer als in het najaar kunnen kinderen zich lekker uitleven en de mooiste sprongen oefenen. De trampolines zijn verkrijgbaar in diverse formaten zodat je ook een kwalitatieve trampoline kunt kopen voor een kleine tuin. Trampolinespringen is geliefd bij alle leeftijden en biedt een ideale gelegenheid voor voldoende beweging in de buitenlucht. De trampolines uit ons assortiment zijn uitgerust met een stevig en weerbestendig frame voorzien van een soepele vering. Ook kun je via onze webshop online accessoires bestellen voor het verhogen van de veiligheid zoals een extra beschermingsrand of veiligheidsnet. Neem een kijkje in onze uitgebreide collectie trampolines en laat je verrassen door de ruime keuze.

Veilige trampolines kopen voor grote en kleine tuinen

Bij Tuinmeubelen.nl kun je via onze webshop veilige trampolines kopen voor zowel een grote als een kleine tuin. Ook heb je een ruime keuze aan diverse afmetingen en modellen van bekende merken. Je kunt kiezen uit hoge en lage trampolines tot volledig gelijkvloers, afhankelijk van de leeftijd van de kids. Wij bieden in onze collectie tevens trampolines aan die je eenvoudig kunt ingraven in de tuin. Alle modellen zijn voorzien van een sterke vering en afgewerkt met een stevige omranding. Met een trampoline in de tuin kunnen kids zich elke dag heerlijk buiten vermaken. 

Trampolinespringen voor een goed conditie

Trampolinespringen is goed voor de spierontwikkeling en voor de conditie. Ook volwassenen maken steeds meer gebruik van een trampoline om de conditie op peil te houden. Houd er wel rekening mee bij de aanschaf van de trampoline hoeveel gewicht de trampoline moet kunnen dragen; dit om te voorkomen dat je er doorheen zakt. Wanneer de trampoline gebruikt wordt door kleine kinderen kun je de trampoline het beste voorzien van een veiligheidsnet zodat kinderen niet naar beneden kunnen vallen. Verhoog het speelplezier in je tuin en bestel een veilige trampoline voor urenlang springplezier.