Kuipkussens

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kuipkussens bestellen?

Voor iedere tuinstoel zijn tuinkussens beschikbaar, de modellen tuinkussens met een zit en een rugdeel aan elkaar vast noemen we een kuipkussen. Kuipkussens zijn tuinkussens die passen in de enorme verscheidenheid aan stapelstoelen (kuipjes) diningstoelen en tuinstoelen met een bijzondere afmeting zoals bearchair tuinstoelen of de trendmeubelen van dat moment. 

kuipkussen in ieder formaat

Voor alle tuinstoelen met een rug zijn er tuinkussens beschikbaar, de afmeting van de zitting zal zo tussen de 45 en 50 centimenter liggen, maar de rug komt in zoveel verschillende formaten dat het vaak haast maatwerk is en je het beste de afmeting kunt opmeten van zowel de zitting als de rug. Nog eenvoudiger is het om de stoel mee te nemen naar de showroom en het kussen te passen in je tuinstoel.


kuipkussen online bestellen

Je kunt een kuipkussen eenvoudig online bestellen. Je doet dit op een heel veilige en betrouwbare manier via onze SSL-verbinding, waarbij je kunt betalen met behulp van je creditcard, Paypal en iDeal. Wij bezorgen je kuipkussen netjes thuis en zorgen ervoor dat je er zo snel mogelijk gebruik van kunt maken. Uiteraard ben je daarnaast van harte welkom in een van onze showrooms, zodat we je kunnen laten zien welke modellen er beschikbaar zijn. Maak eenvoudig je keuze, of laat het nog even bezinken en schaf het kuipkussen uiteindelijk toch online aan, zodat je er zo min mogelijk omkijken naar hebt en wij alles netjes voor je regelen.