Sierkussens

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Sierkussens

Prachtige sierkussens

Sierkussens vormen een prachtig accessoire, waarmee je ervoor zorgt dat de uitstraling van de tuin er prachtig uit komt te zien. Werk met diverse kleuren, of zorg er met de diverse dessins en materialen voor dat er een stijlvol geheel weet te ontstaan. We bieden sierkussens aan van cirino sierkussens en hiernaast diverse aanbieders op aanvraag.

Loungebanken en loungestoelen

De sierkussens kunnen onder andere worden toegepast op de loungebanken en loungestoelen, aangezien deze over het algemeen ruim zijn opgezet. Kies voor een stijlvol design, een unieke vorm of wellicht een mooie contrasterende kleur in een van de stoelen of op de bank. Je zorgt er op die manier voor dat je de ruimte die je hebt zo stijlvol mogelijk in kunt delen, waardoor je er ook plezier van hebt op het moment dat je er even geen gebruik van maakt. De loungebanken en –stoelen zijn dan een zeer waardevolle aanwinst binnen je tuin.


Sierkussens op tuinbanken

Uiteraard kun je de sierkussens daarnaast op een tuinbank plaatsen, op dezelfde manier zoals we dat ook binnen graag doen op de bank. De kans is groot dat je de tuinbank niet dagelijks gebruikt, maar je er tijdens de zomerse dagen wel graag voor zorgt dat het geheel er stijlvol uitziet. Probeer te voorkomen dat de sierkussens nat worden, door ze naar binnen te halen op het moment dat het er even wat minder zonnig uit begint te zien. Je houdt de sierkussens op die manier mooi, waardoor je er de komende jaren zoveel mogelijk plezier van zal hebben in je tuin.