Bilbao

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De 4 Seasons Outdoor Bilbao tuinstoelen aanbieding van deze zomer, is er in meerdere varianten. Je hebt de keuze uit meerdere kleuren en zijn leuk te combineren met de 4SO tuintafels of met een Taste tuintafel. 4SO Bilbao tuinstoelen hebben een aluminium frame en een kuip van kunststof gevlochten wicker.

4 Seasons Outdoor Bilbao tuinstoelen

De Lisboa tuinstoelen hebben een zithoogte van 48 cm, een armleuning hoogte van 64 cm. Het aluminium frame onder de zitkuip is volledig onderhoudsvrij, dit geldt ook voor het kunststof gevlochten wicker van de zitkuip. De Bilbao wordt altijd geleverd inclusief een comfortabel zitkussen.


4SO Bilbao Aanbieding

De goedkoopste aanbieding op Bilbao tuinstoelen is online te vinden in onze webwinkel. Wij zijn een officiële dealer waardoor je geniet van maximale garantie, de hoogwaardige service en scherpe prijzen, doordat wij inkoopvoordeel hebben. De scherpste prijs is een combinatieprijs van meerdere stoelen + eventueel een bijpassende tafel. Wil je een tuinset kopen, bestaande uit een tuintafel met meerdere Bilbao 4 Seasons Outdoor tuinstoelen, vraag dan om een offerte voor een leuke aanbieding.


Goedkope Bilbao stoelen van 4 Seasons Outdoor

De 4 Seasons Outdoor Bilbao tuinstoelen hebben een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Je krijgt 10 jaar garantie op de kleur van het Hularo wicker en 5 jaar garantie op alle andere onderdelen. Het zitkussen is een all weather kussen, welke dus goed tegen een regenbui kan. De Bilbao tuinstoel koop je 1x en daarna zit je de rest van je leven heerlijk en goed , zorgeloos in je eigen tuin. De Bilbao tuinstoelen van 4SO zijn daarbij een goedkope en duurzame oplossing.