duke

De mooiste loungeset uit de 4 Seasons Outdoor collectie, zo wordt hij door meerdere omschreven. De 4 Seasons Outdoor Duke loungeset heeft een heel stoer uiterlijk, door zijn industriële voorkomen. De combinatie van onbewerkt teakhout en een aluminium frame, welke doorloopt in het gehele frame, maakt hem een prachtige eye catcher voor op je terras. De rugleuning valt weg achter de rugkussens, waardoor hij minimalistisch over komt.

4 Seasons Outdoor Duke

De 4 Seasons outdoor Duke loungeset, wordt omschreven als een platform tuinmeubel. Bovenop het platform concept vind je dikke 100% all weather kussens, welke goed tegen een regenbui kunnen. Hierdoor komen design, kwaliteit en gemak samen en is het dus maximaal genieten in deze Duke loungeset van 4 Seasons Outdoor. De kwaliteit wordt daarbij nog eens bevestigt met een garantietermijn van 5 jaar. Een uitzonderlijk lang garantie termijn voor tuinmeubelen.

Loungeset Duke 5-delig

De 4SO Duke loungeset is een leuke aanbieding en is extra goedkoop als je hem als set koopt. De 4- en 5- delige set zijn daarbij het meest populair, dit zijn in beide gevallen een hoek loungeset. De Duke van 4SO bestaat uit 5 basiselementen, welke universeel met elkaar te koppelen zijn. Hierdoor past hij op elk terras in elke tuin of balkon. De elementen waaruit je kan kiezen zijn:

- 2-zits tuinbank links.
- 2-zits tuinbank rechts.
- 1-zits center.
- Hoek element.
- Koffietafel.

4SO Duke loungeset

Enkele dingen die je moet weten over 4 Seasons outdoor tuinmeubelen, specifiek gericht op de Duke:

- 100% all weather kussens.
- Aluminium onderframe.
- Teak is behandeld met een grey wax.
- 5 jaar garantie.
- UV bestendige kussens.