luxor

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De 4 Seasons Outdoor Luxor is een mooie aanbieding en de nummer 1 als het gaat om comfort. Door de hoge rugleuning op zowel de loungeset serie als de dining serie vervaar je een heerlijke ondersteuning, welke echt ongekend is. Daarbij heeft de stoel, bank loungeset serie een dik zit kussen en een heerlijk rugkussen, welke het heerlijke comfort realiseerd.

4 Seasons Outdoor Luxor

De Luxor serie van 4SO heeft veel detail en oogt daardoor luxe en royaal. Het polyloom dune Hularo wicker is een prachtig dun kunststof wickerdraad waar je 10 jaar kleur garantie op krijgt. Dit wicker maakt de Luxor, luxe en dat mag zeker gezien worden.
De meest verkochte opstelling bestaat uit 4 tuinmeubelen, namelijk:

  • 2x de Luxor lounge fauteuil.
  • 1x de lounge bank.
  • 1x een koffietafel naar keuze.

4SO Luxor loungeset

Met de stoel- bank loungeset opstelling van deze 4SO tuinmeubel serie haal je comfort naar je tuin op je terras. De 2.5 zits lounge bank en de lounge fauteuil kunnen nog gecombineerd worden met een bijpassend voetenbankje. Hierdoor kan je ook lekker languit in je tuinmeubelen de dag doorbrengen. Het buitenleven wordt met 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen een stuk comfortabeler. Hierover lees je meer bij de algemene informatie.

Tuinstoel Luxor van 4 Seasons Outdoor

De Luxor tuinstoel van 4 Seasons Outdoor is net als de loungeset serie voorzien van een hoogwaardig aluminium frame. Dit frame is mooi afgewerkt met een hoogwaardige powder coating. Hierdoor oogt hij minder massaal en is hij wel zeer sterk en degelijk. De tuinstoelen worden ook uitgerust met een 100% all weather kussen, net als de loungeset serie. Echter door de vormgeving van de rugleuning van deze mooie tuinstoel, is er geen rugkussen vereist. Hierdoor blijf je het mooie, fijnen vlechtwerk zien en zit het ook nog eens heerlijk.

Waarom de 4 Seasons Outdoor Luxor kopen?

De reden waarom je de 4SO luxor moet kopen is, vrij simpel. 

  • 100% all weather kussens.
  • 5 jaar garantie.
  • 10 jaar garantie op het Hularo wicker.
  • Sterk 2mm dik aluminium frame.
  • Zeer uniek: een uitmuntend zitcomfort, met veel complimenten over de hoge rugleuning.