Mandalay

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De 4 Seasons Outdoor Mandalay koffietafel is verstelbaar en je krijgt standaard 5 jaar garantie op deze prachtige aluminium tafel. Wij bezorgen hem gratis binnen Nederland en België. Een snelle levering streven wij na, waarbij u altijd vooraf gecontacteerd wordt voor onze vervoerder.

4 Seasons Outdoor Mandalay

De 4SO koffietafel Mandalay is anders dan de traditionele bijzettafels, aangezien het tafelblad verstelbaar is. Het tafelblad, is opgedeelt in 3 elementen. Elk element is individueel te verhogen met 15 cm. Dus in plaats van +- 40 cm hoog kan het tafelblad verhoogt worden naar 55 cm, waardoor je ook nog eens lekker kan eten aan je loungebank. De koffietafel is daarbij 120x69x40 cm.

4SO Mandalay aanbieding

Deze Mandalay coffee table is een goede aanbieding en goedkoop voor wat je ervoor terug krijgt. Doordat hij in hoogte verstelbaar is, koop je eigenlijk 2 tafels voor de prijs van 1. Daarbij is hij volledig van aluminium en heb je er dus geen onderhoud aan. De levensduur is dus zeer lang, meer dan 10 jaar zeker. Om daar garanties tegenover te zetten, geeft 4 Seasons Outdoor standaard 5 jaar garantie op al hun tuinmeubelen, dus ook op deze tafel.