maya

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 Seasons Outdoor Maya dienbladen zijn de tuintip van deze zomer. Een heerlijke praktische accessoire voor bij je loungeset, tuinset of andere tuinmeubelen. Ook heel makkelijk het hele jaar te gebruiken voor binnen in het huis.

4 Seasons Outdoor Maya dienblad

Het 4SO Maya dienblad is van aluminium en kunt u dus prima buiten laten liggen. Het is een leuke aanbieding en is in 3 kleuren te koop:

- Wit
- Antraciet
- Smoke grey

Daarbij heb je ook nog de keuze uit verschillende formaten. De kleinste is: 34 x 65 cm wil je liever een maatje groter, dan kom je uit bij de Maya van 65 x 65 cm. Een leuke andere accessoire in de 4SO Maya collectie is de magazinehouder. Deze kan je over de armleuning van uw loungeset hangen, waar u dan aan de andere zijde, magazines kan plaatsen. Heerlijk voor een luie dag in uw tuin op uw terras in uw eigen loungeset.

4SO Maya dienblad aanbieding

Zoek je een leuke aanbieding, combineer dan een Maya met 1 van de prachtige andere tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor. Bestel je er een prachtige 4SO loungeset bij, dan krijg je geen 15% korting op dit dienblad, maar kunnen wij de 34 x 65 cm Maya er *gratis bij doen. Dat maakt het kopen al een stuk leuker.

*niet gratis in combinatie met een andere aanbieding die gedaan is op de loungeset.