Mistral

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De 4 Seasons Outdoor Mistral loungeset is een mooie aanbieding en nu extra scherp geprijsd. Deze sale is geldig op de volledige Mistral tuinmeubelen serie. Wil je nog meer voordeel, kies dan een complete Mistral tuinset, deze zijn vaak al extra aantrekkelijk geprijsd.

4 Seasons Outdoor Mistral loungeset

Bestel de 4SO mistral en hij wordt gratis bij u bezorgt in heel Nederland of België. Buiten deze 2 landen moet er een meerprijs betaald worden, maar is zeker gewoon mogelijk. Bij ons wordt de loungeset Mistral standaard geleverd met:

- 5 jaar garantie.
- 100% all weather kussens.
- UV bestendige kussenhoezen.
- Aluminium frame.
- Teakhouten inleg.

4SO Mistral aanbieding

4 Seasons Outdoor tuinmeubelen zijn een goede keuze om uw tuin en terras mee aan te kleden. 4SO koop je omdat je kwaliteit wilt met een lange levensduur. Je krijgt dan ook standaard 5 jaar garantie, maar de levensduur van deze platvorm loungeset gaat zeker over de 15 jaar, daarom is de 4 Seasons Outdoor een goede aanbieding en ook duurzaam in vergelijking met goedkope loungesets.

Club 4SO Mistral loungeset

De Club 4SO Mistral loungeset is een modulaire platform set. Deze bestaat uit 4 delen, welke je universeel met elkaar kan combineren. Je kan daarbij bouwen met de onderstaande lounge onderdelen:

- 2-zits bank (link of rechts)
- 1-zits center element
- Hoek element
- Koffietafel 90x90x32 cm

Daarbij heb je nog de keuze uit 2 types:

- Aluminium met teak
- Teak met teak