Oslo

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

4 Seasons Outdoor Oslo aanbieding

De Oslo loungeset van 4 Seasons Outdoor is een mooie aanbieding. De loungeset is goedkoper dan wanneer je de individuele lounge elementen koopt. Daarnaast kan je altijd een scherpe aanbieding krijgen wanneer je de Oslo zelf wilt samenstellen met ons. Hierdoor past hij mooi bij je tuin/ terras en blijft hij scherp geprijsd. Deze leuke aanbieding geldt ook voor opstellingen die niet direct staan samengesteld in onze webwinkel, informeer dus altjd wat de mogelijkheden zijn, als je iets anders wilt.

4 Seasons Outdoor Oslo loungeset

De basis opstelling van de 4 Seasons Outdoor loungeset is 240x240cm. Doordat de Oslo volledig modulair is kan je hem verder uitbreiden, zo groot of klein als je maar wilt. Daarbij is het frame van aluminium, voorzien van een hoogwaardige powder coating en afgewerkt met prachtig touw. Hierdoor krijgt hij een stoere en natuurlijke uitstraling met strakke lijnen gemaakt van hoogwaardige materialen. De loungeset wordt standaard geleverd inclusief zit en rugkussens, welke 100% all weather zijn. De kussens zijn daarbij gevuld met Dracon, welke je lichaamsdruk absorberen en juist ondersteunen waar de druk het hoogst is, hierdoor ervaar je een heerlijk zitcomfort.

Algemeen over de Oslo van 4SO

Deze serie is uniek en zeker een eye catcher voor op je terras. De Oslo krijgt veel complimenten over het heerlijke zitcomfort en natuurlijk het prachtige uiterlijk. Enkele feiten over de Oslo vind je hieronder:

- Standaard 5 jaar garantie.
- 100% all weather kussens.
- Modulair samen te stellen.
- Sterk aluminium frame.
- Heerlijk zitcomfort.