scandic

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 Seasons Outdoor Scandic kopen?

De Scandic van 4 Seasons Outdoor is zeer populair en verkopen wij dan ook veel. Het design oogt scandinavisch en is op dit moment de trend. Wat de Scandic anders maakt dan vergelijkbare modellen, is dat het frame van RVS is. RVS is veel sterker dan aluminium, wat de levensduur tegoede komt. Het RVS is vervolgens bewerkt met een donker antraciet powder coating, wat een prachtig contrast geeft met het rope/ touw wat wordt gebruikt bij de afwerking van deze tuinmeubelen. Hierbij is de loungeset serie afgewerkt met een 100% all weather kussens, op zowel het zitvlak als de rugleuning. Bij de 4 Seasons Outdoor Scandic tuinstoelen vind je dit alleen op het zitvlak.

4SO Scandic loungeset aanbieding

De 4 Seasons Outdoor Scandic loungeset is een leuke aanbieding en goedkoper dan wanneer je de tuinmeubelen individueel besteld. De loungeset bestaat uit een 2-zits bank + 2 losse lounge fauteuils. Om het compleet te maken kan je hier nog een voetenbank bij doen, waarna het genieten echt kan beginnen.
Deze tuinmeubel combinatie van 4SO is ook zeer geschik voor op je balkon. Door zijn compacte afmetingen is hij ideaal in de kleine ruimte zoals een binnen tuin, balkon, dakterras of patio.

4 Seasons Outdoor Scandic tuinstoelen

Houd je van design, dan kan je niet om de 4SO Scandic tuinstoelen heen. Deze stoelen zijn extreem sterk, doordat er gebruik is gemaakt van RVS en niet van aluminium. Dit komt de stabiliteit en de levensduur ten goede. Je krijgt dan ook 5 jaar garantie op deze mooie tuinstoelen.
Op het zitvlak vind je een 100% all weather kussen, welke goed tegen een regnbui kan. Het RVS frame is hierbij afgewerkt met een hoogwaardig touw, welke de tuinstoel een mooi natuurlijk uiterlijk geeft.

Algemeen over de Scandic

Deze serie bestaat uit 4 tuinmeubelen:

- Tuinstoelen
- Lounge stoel
- Tuinbank
- Voetenbank

Specificaties

Frame: RVS
Afwerking: rope
Kussens: 100% all weather
Garantie: 5 jaar