Triana

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Als je een unieke loungeset in je tuin op je terras wilt hebben staan, dan moet je zeker eens kijken naar de 4 Seasons Outdoor Triana loungeset. Door het unieke vlechtwerk patroon, haal je iets unieks naar je terras, waar je zeker complimenten over krijgt.

4 Seasons Outdoor Triana loungeset

Deze Triana loungeset van 4SO springt er echt uit, tussen alle wicker tuinmeubelen. Het wicker op deze lounge is zeer mooi gevlochten, met een bijzonder patroon, welke een unieke uitstraling geeft en je niet of nauwelijks tegenkomt bij tuinmeubelen. Op het wicker zit gewoon 10 jaar kleurgarantie, welke hem naast design ook op het gebied van kwaliteit buitengewoon maakt.


4SO loungeset Triana

De 4SO Triana tuinmeubelen serie zie je niet in de top 10 voorbij komen, aangezien het design erg uitgesproken is. Dit is dan ook een loungeset die niet voor iedereen is weggelegd, maar het geeft wel aan dat je een sterk karakter hebt met een goede overwogen eigen smaak.


Triana Loungeset aanbieding  

Zoek je een leuke loungeset Triana aanbieding, dan moet aankloppen bij de bekende merkdealers van 4 Seasons Outdoor. Zo vind je in Naarden een 4 Seasons Outdoor winkel. In deze 4SO showroom vind je meerdere tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor en geniet je ook van de dealer voordelen. Als officiële dealer krijgt meer korting op je inkoopprijs, krijg je de maximale garantie van 5 jaar en 10 jaar garantie op het wicker. Daarbij geniet je van 4SO service.


Triana is modulair en 3-delige

Zoek je een modulaire loungeset, dan zit je helemaal goed met de Triana. Deze 4SO tuinset bestaat uit 3 onderdelen, waardoor je elke loungeset kan samenstellen die je wilt. Hij bestaat uit:

- Hoek element, welke ook als eind element kan dienen.
- Center element.
- Hocker/ voetenbank.

Meer weten over deze schitterende loungeset, neem contact met ons op of bekijk hem in onze webwinkel.