Union

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Union tuintafel van 4 Seasons Outdoor is gemaakt van de beste kwaliteit teakhout, ook wel klasse 1 teak. Dit hardhout kan goed buiten blijven het gehele jaar, echter vragen natuurlijke materialen, zoals een teak houten tuintafel, wel onderhoud. Daarvoor leest u hieronder meer.

4 Seasons Outdoor Union tuintafel teak

Een 4 Seasons Outdoor teak tuintafel, zoals de Union, is een prachtige natuurlijk verschijning. Teakhout heeft een warme sfeervolle kleur, dus een mooie aanwinst voor in uw tuin op uw terras. Ook de Union vraagt net als elke andere teak tuintafel onderhoud, voor een langere en betere levensduur. Denk daarbij aan teak protector, teak shield en teak cleaner. 3 onderhoudsmiddelen die je teakhout beschermen tegen het natuurlijke verval, maar ook tegen bijvoorbeeld vetvlekken.

Club 4SO Union teaktafel

De Union van 4SO kan je krijgen in verschillende uitvoeringen. De teak tafel heeft altijd een lengte van 240 cm en een breedte van 95 cm. Het frame daar heb je de keuze uit 4 soorten:

- Teak
- Aluminium in seashell
- Aluminium in antraciet
- RVS

Door deze keuze kun je altijd een geschikt onderstel vinden die past bij de tuinstoelen die aan deze prachtige tafel horen.