Avalon

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 Seasons Outdoor loungeset Avalon

Wil je de 4 Seasons Outdoor Avalon loungeset kopen? Dan maak je een hele goede keuze. De Avalon, is namelijk heel goedkoop en daar heb jij veel voordeel van. Het design maakt hem in de productie eigenlijk te duur. Maar het ontwerp was zo mooi, dat ze hem wel in productie hebben genomen. Hierbij hebben ze de verkoopprijs gelijk gehouden en dus genoegen genomen met minder marge. Je kunt dus eigenlijk geen betere aanbiedingen vinden, dan deze 4 Seasons Outdoor loungeset Avalon.

Hele comfortabele rope loungeset met teak accenten

De Avalon loungeset komt met enorm veel kussens. 2 rugkussens per zitplek en een zit matras. Deze zijn trouwens allemaal van all weather kwaliteit. De zittingen zijn voorgevormd, voor een nog betere zitpositie. De rugleuning is hoog en ondersteunt daarbij je schouderbladen. Stuk voor stuk punten waar uitvoerig over na is gedacht, voor een heerlijk zitcomfort

TIP: Leuke bijpassende lounge tuinstoel

De Avalon loungeset is perfect te combineren met de 4SO Carthago lounge tuinstoel frozen/ teak - 213704. Voor het maximale lounge gevoel,, koop je het voetenbankje erbij. Dit is allemaal bij ons te bestellen. Koop je alles in 1x, dan maken wij hier een speciale aanbieding van.

Hoe onderhoud ik deze rope met teakhouten loungeset?

Op onze klantenservice pagina, vind je een verwijzingen naar materialen. Daar gaan wij uitgebreid in op de eigenschappen en het onderhoud van elk materialen. Hieronder heel kort wat wij adviseren:

Teakhout

Het beetje teak op de Avalon, zit hem in het frame/ poten onder de set. Deze staan voor een groot deel van het jaar op een vochtige ondergrond. Wij adviseren om deze poten 2x per jaar te behandelen met een teak protector en of teak shield. Dit is bij ons verkrijgbaar.

Rope

Rope op 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen zijn onderhoudsvrij. Rope is eigenlijk gewoon touw. Het touw van 4SO is daarbij wel van een hoge kwaliteit en uitvoerig getest op levensduur, zonlicht, regen, weer, wind, lotions, droogte, temperatuurverschillen en meer. De mantel is van een hoogwaardige olefin stof en de kern is van sterk en duurzaam kunststof. Uiteraard kan het vies worden, met wat groene zeep of rope cleaner en water, is het zo weer schoon.

Uit welke elementen kun je de Avalon loungeset opbouwen?

De Avalon loungeset van het tuinmeubel merk 4 Seasons Outdoor, kun je zelf samenstellen. Je hebt 4 elementen, die universeel met elkaar te combineren zijn. Zo bestaande loungesets op deze pagina uit meerdere onderstaande Avalon tuinmeubel elementen.:

  • 19758 - 2-zits tuinbank rechts.
  • 19757 - 2-zits tuinbank links.
  • 19759 - hoek kussen.

Eventueel plaats je daarbij nog een bijpassende koffietafel of terrashaard.

Wat zijn de basis afmetingen per element?

  • 170 x 95 x h 85 cm - 2-zits tuinbank L of R.
  • 95 cm diepte.
  • 85 cm hoogte.
  • 43 cm zithoogte.
  • 53 cm zitdiepte.
  • 75 cm armleuning hoogte.

Hoe wordt mijn Avalon loungeset bezorgd?

Na je bestelling, neemt onze transportpartner contact met je op. Dit gebeurt binnen de aangegeven bezorg snelheid en altijd maximaal 1 dag voor levering. Alle tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor zijn zeer goed en veilig verpakt, zodat transportschade eigenlijk niet voorkomt. Onze transporteur zal per mail of telefoon contact opnemen, waarbij het advies is om je voice mail en spamm mailbox te controleren in deze periode.

Extra informatie of hulp nodig?

heb je nog meer vragen of wil je graag meer informatie, foto of video materialen ontvangen? Laat het ons weten en 1 van onze 4 Seasons outdoor tuinmeubel specialisten zal contact met je opnemen. Zij kunnen je perfect helpen met het samenstellen van je 4 Seasons Outdoor Avalon loungeset.