Babylon

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 Seasons Outdoor Babylon

De 4 Seasons Outdoor Babylon tuinmeubelen zijn mooi, vanuit alle hoeken. Deze rope tuinmeubelen, zijn uniek door het prachtige knoopwerk. Het touw is met de hand strak om het sterke aluminium frame gevlochten. Daarbij is er in het touwwerk een prachtig design geknoopt, wat 360 graden rondom zichtbaar is. Dit touwwerk patroon is een kunstwerk op zich, wat op jouw terras staat te schitteren.

4SO Babylon living set - loungeset

De Babylon loungeset variant bestaat uit een stoel bank combinatie. Hierdoor wordt het ook wel een living set genoemd. Ze is er als combinatie set te koop, maar je kunt de verschillende lounge tuinmeubelen ook los kopen en zo je eigen creatie samenstellen. De Babylon 2.5 zits lounge bank (213539) komt met 4 dikke rugkussens en 1 groot zitkussen. De Babylon lounge stoel (213538) komt met 1 dik rugkussen en een zitkussen. In deze serie, hoort ook nog een bijpassende voetenbank (213540). Met een groot dienblad erop kan die ook functioneren als tafel. 

  • 2.5 zits living bench (213539)
  • Living chair (213538)
  • Voetenbank (21340)

4SO Babylon loungeset

4 Seasons Outdoor Babylon tuinstoel

De 4SO Babylon tuinstoelen (213537) zijn de kunstwerken aan je tuintafel. Het eerder beschreven prachtige geknoopte touw / rope is de eye catcher. Op het zitvlak vind je een all weather kussentje, voor meer comfort. De rugleuning is zo ontworpen dat hij juist heerlijk zit, zonder kussen. Hierbij blijf je het prachtig kunstwerk zien, van geknoopt rope. Deze tuinstoelen passen bij elke tuintafel. 4 Seasons Outdoor heeft een aantal prachtige tuintafels in het assortiment waarmee je hem perfect kunt combineren.

4SO Babylon tuinstoelen - tuinset

Blijft rope - touw lang goed?

Het rope dat 4 Seasons Outdoor heeft ontwikkeld is van de hoogste kwaliteit. Het is uitgebreid getest en langdurig blootgesteld aan UV-straling, lotions, vetten, zout, weer wind, regen zodat ze weten wat het materiaal op de lange termijn doet. Ook is het getest op de rekbaarheid ervan. je wilt namelijk niet dat het helemaal los gaat zitten. De kwaliteit is dan ook uitstekend te noemen. 4So heeft daarbij ook 5 jaar garantie op hun tuinmeubelen.

4SO Babylon rope tuinmeubelen

Onderhoudstips?

Rope of touw vraagt niet om speciaal onderhoudsmiddelen. Natuurlijk kan het vies worden door vette vingers, eten wat erop valt, bladeren uit de bomen of vogelpoep. Dit is geen enkel probleem. Met je tuinslang of eventueel een sopje maak je de Babylon rope tuinmeubelen zo weer schoon.

4SO Babylon tuinmeubel aanbiedingen kopen?

Wij hebben de leukste sets al als aanbieding te koop staan. Deze zijn afgeprijsd en hebben een leuke korting. Staat jouw aanbieding er niet tussen of heb je liever een korting op maat, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan een aanbieding samenstellen inclusief een korting. Wil je 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen beleven? kom dan naar onze winkel, waar je de verschillende kleuren, materialen en tuinmeubelen kunt zien.

Bijpassende accessoire erbij kopen?

Uiteraard zijn ze al mooi van zichzelf, maar je kunt altijd extra sfeer toevoegen voor net dat beetje extra in je tuin op je terras. Veel mensen kopen daarom naast de Babylon tuinmeubelen, nog bijpassende producten. hieronder vind je de meest populaire accessoire die erbij gekocht worden:

Over het tuinmeubel merk 4 Seasons Outdoor

4SO is een Nederlands vader op zoon bedrijf. Het heeft tegenwoordig hun eigen fabriek, waarbij design, kwaliteit en hoogwaardige materialen het uitgangspunt zijn. Je krijgt dan ook standaard 5 jaar garantie op alle tuinmeubelen. Dat zie je eigenlijk bij geen enkel ander merk. Door hun eigen fabriek en materialen, kunnen ze de kwaliteit, afwerking en het design volledig zelf bepalen. Dit merk heeft dan ook op meerdere vlakken prijzen gewonnen binnen en buiten de branche. Wil je iets moois, van een goede kwaliteit en met comfort, dan koop je 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen.