brighton

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 Seasons Outdoor Brighton tuinstoelen zijn zeer populair en daarom zijn ze ook verkrijgbaar in het pure wicker en in het provance wicker. Naast deze 4 Seasons Outdoor wicker tuinstoelen bestaat er ook de Brighton loungeset. Ook deze is verkrijgbaar in het bekende Provance wicker en in het Pure wicker. Dit vlechtwerk is van Hularo kwaliteit en je krijg dan ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid hiervan. Alle Brighton tuinmeubelen worden uitgerust met 100% all weather kussens.

4 Seasons Outdoor Brighton

De 4 Seasons Outdoor Brighton is misschien wel de meest bekende wicker tuinmeubelen serie van 4SO. De 4SO Brighton bestaat uit een hoogwaardig aluminium frame, waar omheen Hularo wicker is gevlochten in de kleur Pure of Provance. De Brighton heeft zich al lang bewezen de afgelopen jaren en is hele maar door ontwikkelt. Je krijgt dan ook 5 jaar garantie op alle onderdelen en 10 jaar garantie op de kleurechtheid van het wicker. 4 Seasons Outdoor weet dat het vlechtwerk niet verkleurt door de invloeden van UV-licht of regen. Aluminium hefet de eigenschap dat het niet roest, lekker ligt is en veel stevigheid geeft. Een zeer betrouwbare samenstelling van materialen die er voor zorgt dat hij 100% weerbestendig is.

4 Seasons Outdoor Brighton tuinstoelen

De 4 Seasons Outdoor Brighton tuinstoelen zijn degelijk, hebben een heerlijk zitcomfort en gaan jaren lang mee. Ze worden geleverd inclusief tuinkussen voor meer zitcomfort op het zitvlak en de rugleuning. Je hebt 2 varianten van de Brighton tuinstoel. je hebt de dining tuinstoel en de Brighton lounge stoel. De dining stoel plaats je bij een tuintafel en de lounge stoel kan je combineren met bijvoorbeeld de Brighton 2.5 zits lounge bank of de loungeset. Beide tuinstoelen zijn te verkrijgen in het Pure wicker en in het provance wicker.

4 Seasons Outdoor Brighton loungeset

De 4 Seasons Outdoor Brighton loungeset heb je in 2 verschillende varianten, welke allebei modulair zijn opgezet. Hierdoor kan je zelf bepalen of je een kleine of een grote loungeset wilt hebben op je terras. De stoel bank loungeset kan je in de twee bekende wicker kleuren krijgen. de hoek loungeset versie is er alleen in het Provance wicker. 1 ding is zeker met de 4SO Brighton serie wordt je buitenleven een stuk comfortabeler.