Castello

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 Seasons Outoor Castello tuinmeubelen collectie

De 4SO Castello tuinmeubelen collectie is schitterend! Je kunt hem zelf samenstellen en daarbij zo groot of klein maken als je zelf wilt. Deze loungeset komt inclusief de comfortabele all weather tuinkussens. Uiteraard van de prettige hoogwaardige Olefin kwaliteit. Deze ventilerende all weather stof krijg keer op keer de grote complimenten.

5-delige Castello loungeset collectie

De 4 Seasons Outdoor Castello loungeste is moulair, wat betekend dat jij je eigen loungeset kun configureren. Ga je voor een kleine of ene groet loungeset? alles is mogelijk binnen de loungeset Castello collectie van 4SO. Hieronder de 5 modulaire tuinmeubelen:

  1. 2-zits lounge tuinbank links.
  2. 2-zits lounge tuinbank rechts.
  3. XL hoek element.
  4. Hoek element.
  5. Koffietafel.

5 jaar garantie

De kwaliteit van 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen is uitstekend te noemen. Het is het enige tuinmeubelenmerk, wat 5 jaar garantie geeft op hun volledige tuinmeubelen collectie. Het in een Nederlands tuinmeubel merk, met meer dan 50 jaar ervaring. Het is dan ook echt zorgeloos genieten in je 4 Seasons Outdoor Castello loungeset.

Gratis verzending

Koop je 4SO Castello tuinmeubelen, dan worden deze gratis thuisbezorgd in Nederland en België. Graga je loungeset invangen in een ander land? dan horen wij it graag. Wij zullen dan een offerte op maat maken.

De 4SO Castello All weather tuinmeubelen

De volledige Castello loungeset collectie van 4 Seasons outodor is uitgerust met de hoogwaarige Olefin all weather tuinkussens. Deze stof voelt aan als katoen, waar 4SO tuinmeubelen al vele jaren complimenten over krijgt. Een ongekend hoge kwaliteit, welke heerlijk zacht aanvoelt.