Chivas

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
4 Seasons Outdoor Chivas loungeset is een antraciet loungeset van 100% all weather kwaliteit. Deze hoek loungeset heeft een wit aluminium frame en is bekleed met Upholstery en Silvertex. Op deze club 4SO loungeset krijg je 5 jaar garantie. De Chivas is een moderne verschijning met een fijn zitcomfort. Het materiaal is ademend en tevens weerbestendig en kleurvast.

4 Seasons Outdoor Chivas

Modern, onderhoudsvrij en 100% all weather met de looks van een indoor hoekbank, maar de eigenschappen van een tuinbank. De hoogwaardige materialen Upholstery en Silvertex zorgen er voor dat de Chivas in weer en wind buiten kunnen blijven staan. Na de regen een doekje er over en je kan weer plaats nemen. Voor het gebruiksgemak raden wij wel een beschermhoes aan, deze trek je snel en makkelijk over je tuinmeubel heen, waardoor vogelpoep en losse bladeren niet op je tuinset blijven liggen. Je kan de Chivas nog meer kleur en sfeer geven met wat extra sierkussens, welke ook heerlijk als hoofdsteun kunnen bieden als je eens weer lekker languit op je loungeset wilt liggen.

4 Seasons Outdoor Chivas loungeset

De 4SO club tuinmeubelen zijn moderne frisse tuinmeubelen voor een jonger publiek met een moderne kijk op design met een hoge kwaliteit. De Chivas is hier een perfect voorbeeld van. Een onderhoudsvrije loungebank in een modern jasje en een aantrekkelijk design. Hij is onderhoudsvrij en brengt veel comfort met zich mee. Je krijg er ook nog eens 5 jaar garantie op.