Cordoba

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
4 Seasons Outdoor Cordoba loungeset is een tuinmeubel die klasse uitstraalt. Warm teakhout gecombineerd met een antraciet aluminum frame en all weather kussens. All weather tuinkussens die lijken op kussens die je zo vanuit binnen naar buiten op je loungeset hebt neergelegd. Een comfortabele tuinbank, waarmee jij je interieur door trekt naar je exterieur. Het maakt het hele design plaat je af, waardoor alles één geheel is. Hier krijg je ook nog eens een zeer hoge kwaliteit voor terug met een garantie van 5 jaar. Een garantie termijn die je bij geen enkel ander tuinmeubel merk zal gaan vinden.

4 Seasons Outdoor Cordoba & Essence

Deze eye catches mag je niet missen als je iets moois uit zoekt voor op je terras. Hierbij kan je de Cordoba hoek loungeset aanvullen met extra tuinmeubel accessoires. Denk daarbij aan de 4 Seasons Outdoor Essence bijzettafels en koffietafels. Dit maakt hem nog completer en zorgt er ook nog eens voor dat je je lekker happen en dranken kwijt kan gedurende de zomer. Deze tuintafels heb je in 6 verschillende formaten, waardoor je zelf kan bepalen welke combinatie jij het mooiste vindt passen bij je loungeset op je terras.

4 Seasons Outdoor Cordoba loungeset met teakhout elementen

Je kan spreken van een aluminium loungeset maar ook deels van een teak loungeset aangezien beide materialen terug komen op de Cordoba. Het aluminium frame op deze loungeset is van een zeer hoge kwaliteit en 2 mm dik. Dit is bijna 2x zo dik, als wat er doorgaans wordt gebruikt in de markt. Dit komt de stevigheid ten goede, maar ook de levensduur. Het teakhout wat je vindt op deze prachtige 4SO loungeset is van klasse 1 teak hout. Dit is het sterkste gedeelte, en dus ook het beste bestendig tegen weer en wind. Ter bescherming van vogelpoep en vallende bladeren, raden wij vaak aan om een beschermhoes erbij te nemen.