eco

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
4 Seasons Outdoor Eco tuinset komt uit de club 4SO tuinmeubelen serie. Dit is een onderhoudsvrije tuinset serie aangezien de tuinstoelen en de tuintafel compleet bestaan uit aluminium. De 4 Seasons Outdoor Eco tuinstoelen of tuintafel zijn dan ook perfect voor horeca gebruik. Je kan de 4SO ECO tuinstoelen bestellen in 6 kleuren en de tuintafel in 4 kleuren. Op alle 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen , krijg je 5 jaar garantie.

4 Seasons Outdoor Eco tuinstoelen

De 4 Seasons Outdoor Eco tuinstoelen zijn te bestellen in 6 kleuren, namelijk: taupe, seashell, olive, coral, white en antraciet. Voor een kleurig terras kan je kiezen voor verschillende kleuren, maar wil je liever dat het meer 1 stijl is, dan raden wij aan om voor 1 kleur te gaan of om het te beperken tot maximaal 2 kleuren. De Eco tuinstoelen zijn volledig van aluminium waardoor ze niet gaan roesten. De stoel heeft een armleuning hoogte van 65cm en een zithoogte van 43cm. Hierbij meet elke stoel een breedte van 60cm. De maximale hoogte van deze stoel komt uit op 84cm.

4 Seasons Outdoor Eco tuintafel

De 4 Seasons Outdoor Eco tuintafel is er in 4 kleuren en alleen te koop in het volgende afmetingen: lengte: 150cm, breedte: 99cm en hoogte: 75cm. De kleuren waarin je de 4SO Eco tuintafel kan bestellen is: taupe, seashell, wit en antraciet.