Evora

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
4 Seasons Outdoor Evora loungeset serie bestaat uit 7 individuele tuinmeubel elementen die je individueel met elkaar kan combineren. Hierdoor kan je een leuke hoek loungeset samenstellen of juiste een loungeset die bestaat uit een 2.5-zits bank met 2 lounge stoelen en een koffietafel. De teak loungeset wordt steeds populairder en op dit moment heeft 4SO 6 series van loungeset modellen die uitgerust zijn met dit mooie hout.

4 Seasons Outdoor Evora

De teak loungeset Evora is uitgerust met 100% all weather kussens die onder andere gevuld zijn met Dracon. De kussens zijn rond de 12cm dik en bieden veel comfort om uren in door te brengen. De rugkussens zijn nog een stuk dikker en zorgen voor een heerlijk steun in de rug. De kussenhoezen bestaan onder andere uit Olefin. Olefin is een 100% all weather materiaal die UV-bestendig is, kleurvast en water afstotend. Het materiaal is ademend en kan geen vocht absorberen. Het is dus ideaal en zeer gebruiksvriendelijk, waarbij het ook nog heel erg prettig aanvoelt. Het materiaal ziet eruit en voelt aan als kussens die je binnen ziet op je bank, echter de prettig eigenschappen van een all weather kussens.

4 Seasons Outdoor Evora loungeset

Een teak loungeset heeft een mooie warme uitstraling door de bruine kleur van het teakhout. Bovenop de teakloungeset vind je grijze all weather kussens. Deze grijze kleur past perfect bij deze houten loungeset, aangezien het teakhout grijzer wordt als je het onbehandeld laat. Wij raden het wel altijd aan om het teak hout te behandelen met onderhoudsmiddelen zoals teak protector, teak cleaner of teak beschermer. Aangezien het een hout product is, gaat het werken en kan het op ten duur gaan rotten. Zeker als het altijd onder bomen staat, met groenen aanslag, mos, vochtige bladeren ect. Een goede aanvulling op je teak loungeset is dan een beschermhoes.