fidji

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
4 Seasons Outdoor Fidji loungeset is een echte eye catcher. Een simplistisch design gecombineerd met hoogwaardige mooie materialen, maken de Fidji tot een high end design loungeset. De gebruikte kleuren en materialen zorgen voor een warme uitstraling die sfeer en gezelligheid met zich mee brengt. Hierbij is hij afgewerkt met hoogwaardige 100% all weather kussens die water afstotend, UV-bestendig en kleurvast zijn! Een loungeset waar je 5 jaar garantie op krijgt en dus zorgeloos op kan genieten. De kussens zijn rond de 15cm dik en gevuld met onder andere Dracon. Een hoogwaardig materiaal, die er voor zorgt dat het volume altijd terug komt in de tuinkussens.

4 Seasons Outdoor Fidji

5 jaar garantie krijg je op 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen en dat vind je eigenlijk bij geen enkel ander tuinmeubel merk. Een garantie termijn die aangeeft dat je kwaliteit koopt en waar je dus jaren lang plezier van gaat hebben. De loungeset Fidji straalt ook uit dat het kwaliteit is en heeft ene mooie donker taupe kleurig aluminium frame van 2 mm dik en teakhouten accenten. Dit teakhout is van klasse 1 kwaliteit en is 1 van de beste kwaliteiten die je kan krijgen. Het komt uit de kern van de stam en is dus hard en zeer sterk. Wanneer je het teakhout niet bewerkt, zal het grijzer worden, mocht je dit niet willen, dan raden wij aan om onderhoudsmiddelen te kopen, zoals teak beschermer, teak protector en/of teak cleaner.

4 Seasons Outdoor Fidji loungeset

Een aluminium loungeset brengt naast een modern strak design ook een aantal praktische voordelen met zich mee. Zo heeft aluminium de eigenschap dat het niet roest en tevens lekker ligt is. Hierdoor kan jij je loungeset nog een keer verplaatsen, mocht jij je de Fidji een keer ergens anders op het terras willen plaatsen. 4 Seasons Outdoor gebruikt altijd 2mm dik aluminium, dat is 2x zo dik en sterk als gebruikelijk is in de markt. Doorgaans wordt er namelijk gewerkt met 1.0 of 1.2 mm dik aluminium. 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen hebben een lange levensduur, zien er mooi uit en is dus een betrouwbare keuze als je tuinmeubelen gaat kopen.