Ibiza

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 Seasons Outdoor Ibiza loungeset

De Ibiza loungeset collectie van 4 Seasons Outdoor is comfortabel, stijlvol en de eye catcher voor op je terras. De heerlijke dikke all weather tuinkussens, krijgen heel veel complimenten. De stof voelt lekker zacht aan de huid aan en zijn tevens ademend. Dus ook op de lekkere warme dagen, is het heerlijk vertoeven op deze high quality all weather tuinkussens.

Ibiza loungeset collectie van 4SO

De Ibiza tuinmeubelen collectie is 5-delig. Daarbij kun jij dus je eigen lounge tuinmeubelen opstelling configureren. Combineer eenvoudig 1 of meerdere 4 Seasons Outdoor Ibiza tuinmeubel elementen met elkaar en creeer je eigen lounge hoek.

  • Ibiza 2-zits tuinbank.
  • Ibiza 3-zits tuinbank.
  • Ibiza Hoek element.
  • Ibiza koffietafel/ eiland 84 x 84 cm.
  • Ibiza zide table 84 x 40 cm.

All weather tuinkussens

4 Seasons Outdoor tuinmeubelen worden uitgerust met 1 van de beste en prettigeste all wetaher tuinksusens die er momenteel zijn. 4SO gebruik hier een Olefin stof voor. Dit voelt aan als katoen, maar is uitstekend geschikt voor outdoor. Het is water, vuil en UV-bestendig. De 4 Seasons Outdoor Ibiza loungeset krijgt dan ook heel veel complimenten over de heerlijke tuinkussens die erop liggen.

5 jaar garantie

Dat je kwaliteit koopt met deze Ibiza loungeste van 4 Seasons Outdoor, bewijst de 5 jaar garantie die je krijgt. Doorgaans is 2 jaar de standaard, met 4SO tuinmeubelen, krijg je dik 5 jaar garantie. De prijs kwaliteit is dan ook uitstekend!

4SO is een Nederlands tuinmeubelen merk

Met meer dan 50 jaar ervaring is dit Nederlandse tuinmeubelen merk een veilige keuze. Als 1 van de weinige tuinmeubelen merken is 4 Seasons Outdoor zelf eigenaar van de fabriek, waarin ze de tuinmeubelen produceren. Het resultaat zijn tuinmeubelen, met meer dan 50 jaar kennis en ervaring op onder meer de technische kennis van tuinmeubelen maken. Van A tot Z wordt de kwaliteit gegarandeerd, dit zien wij terug in het zeer lage % problemen en garantie gevallen met 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen.

4 Seasons Outdoor Ibiza aanbiedingen

Wij bieden een mooie korting op een 4 Seasons Outdoor Ibiza aanbieding. Wij hebben al diverse Ibiza loungeset aanbiedingen samengesteld met bijvoorbeeld 15% extra korting. Kun je jouw aanbieding niet vinden, geef het ons door. Wij denken graag mee en kunnen altijd een aanbieding op maat maken.

After sale service op je Ibiza loungeset

Omdat wij de officiële 4 Seasons Outdoor uinmeubelen winkel zijn, geniet je bij ons van extra voordelen. Koop je bij ons, dan geniet je van de after sales service. Denk aan het bijbestellen van kussen hoezen of vulling. Of de mogelijkheid om in de werkplaats iets te laten bijwerken/ herstellen/ repareren? Een service die je bij ons krijgt bij de aankoop van je 4 Seasons Outdoor Ibiza loungeset.

Gratis verzending

Gratis verzending in Nederland en België. Ook bezorgen wij buiten deze landen. Heb je een vakantiehuis of woon je in het buitenland? Wij maken dan een offerte op maat en bezorgen deze Ibiza loungeset ook op bijvoorbeeld Ibiza als je dat wenst. Neem hiervoor contact met ons op.

1 ding weten we zeker, je hebt echt iets moois en comfortabels staan op je terras met deze mooie 4 Seasons Outdoor Ibiza loungeset.