madoera

4 Seasons Outdoor Madoera geeft je lichaam, hoofd en nek ondersteuning op een zeer comfortabele manier. De dikke kussens en de hoge rugleuning op de lounge bank en lounge stoel zorgen voor een geweldig comfortabele ervaring. Ik kan ook met 100% zekerheid zeggen dat deze loungeset in de top 10 meest comfortabele tuinmeubelen staat. Je voelt je als een Koning of Koningin die in zijn of haar meest comfortabele troon zit. Wanneer je ook nog eens verlieft bent geworden op het sterke dikke Colonial Hularo wicker in combinatie met de taupe kleurige tuinkussens, dan kan je niet om de 4SO Madoera heen.

4 Seasons Outdoor Madoera

De 4 Seasons Outdoor Madoera loungeset is uniek in zijn klasse. Het hoge comfort is onevenaarbaar en dat is ook 1 van de meestvoorkomende argument waarom mensen de Madoera kopen, voor in de tuin op het terras. De 100% all weather kussens vergroten ook nog eens het gebruiksgemak, omdat deze tuinkussens ook in de regen buiten kunnen blijven liggen. Het aluminium frame wat je onder het kunststof wicker zit, dat kan niet roesten en zorgt er tevens voor dat de lounge bank, lounge stoel of tuinstoel lekker ligt blijft. Hierdoor kan je hem nog eens een keer verplaatsen. Het kunststof wicker, is van Hularo kwaliteit. Je krijgt 10 jaar garantie op de kleurechtheid en omdat het kunststof is, kan het niet gaan rotten. Door de uitstekende kwaliteit lijkt het vlechtwerk niet kunstmatig, maar je hebt er wel de voordelen van.

4 Seasons Outdoor Madoera loungeset

De 4 Seasons Outdoor Madoera loungeset is een stoel bank loungeset combinatie. Je kan kiezen uit een lounge-stoel , 2.5 loungebank , voetenbank, bijzettafel en een koffietafel in hetzelfde Colonial wicker. Ze zijn allemaal in dezelfde stijl ontworpen en bieden het comfort zoals hierboven is beschreven. De Madoera heeft een landelijke uitstraling en een natuurlijke kleuren samenstelling.

4 Seasons Outdoor Madoera tuinset

De 4 Seasons Outdoor Madoera tuinset past mooi bij de loungeset, waardoor je 1 en dezelfde stijl hebt in je tuin. Maar dat is niet noodzakelijk, dus je kan de tuinstoelen en de tuintafel ook los bestellen, waardoor je alle vrijheid hebt. De 4SO Madoera tuinset serie bestaat uit een ronde tuintafel van 170cm of van 55cm en uit de Madoera tuinstoelen. De tuintafel kan je eventueel nog uitrusten met een Lazy Susan. Dit is een ronddienblad, die kan draaien. Deze plaats je in het midden van de tuintafel, waardoor je eenvoudig je eten/ drinken kan doorgeven aan de andere kant van de tafel. Persoonlijk vind ik dit echt ideaal.

4 Seasons Outdoor Madoera tuinstoelen

De 4 Seasons Outdoor Madoera tuinstoelen wordt altijd geleverd inclusief een zit en een rugkussen. De kussens zijn van 100% alle weather kwaliteit en dragen bij aan een heerlijk zitcomfort. De tuinstoelen zijn lekker ligt, door het gebruik van aluminium en kunststof wicker draad. Je kan de stoelen daarom makkelijk verplaatsen en zijn praktisch in gebruik. Het kunststof vlechtwerk ziet er natuurlijk uit, waardoor je het idee hebt, dat het van echt riet is gemaakt. Op de gehele loungeset en tuinset serie van de 4SO Madoera krijg je 5 jaar garantie en 10 jaar garantie op de kleurechtheid van het Hularo wicker.