Meteor

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 Seasons Outdoor Meteor

De 4 Seasons Outdoor Meteor loungeset is stoer, robuust en dik! Met dik bedoel ik dikke comfortabele tuinkussens en een stoel en robuust dik aluminium frame. De Meteor heeft body, iets industrieels, zonder afbreuk te doen aan comfort. Deze loungeset legt je in de watten en je kunt hem ook nog zelf samenstellen omdat hij modulair is.

4SO Meteor loungeset

De Meteor loungeset van 4 Seasons Outdoor kun je zelf helemaal samenstellen. Het is een modulaire aluminium loungeset. Hierbij heb je 5 bouwstenen, waarmee je hem precies aanpast aan het oppervlakte van je terras, tuin, balkon of dakterras. uit welke 5 modulaire loungeset elementen bestaat deze Meteor:

  • 2-zits tuinbank links (19710)
  • 2-zits tuinbank rechts (19711)
  • Hoek element (19712)
  • Midden element (19713)
  • Hoek kussens (19714)

4SO Meteor loungeset

Meteor loungeset aanbieding kopen?

Wil je een 4 Seasons Outdoor Meteor loungeset aanbieding kopen? dan moet je hier zijn. Wij hebben verschillende loungeset aanbiedingen samengesteld, om het makkelijker te maken. Deze zijn al voorzien van een korting en een stuk goedkoper dan losse elementen. Mocht jouw aanbieding er net tussen zitten of heb je zelf een opstelling in gedachte? neem dan contact met ons op zodat wij een aanbieding met korting opmaat kunnen maken. Wil je 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen beleven, kom dan naar onze tuinmeubelenwinkel.

Voordelen van een aluminium loungeset

De 4SO Meteor loungeset is volledig van aluminium. Aluminium is licht, sterk en roest niet, wat 3 grote voordelen zijn. Dit betekend voor jou dat je geen onderhouds hebt en je kunt hem nog eens verplaatsen. Deze onderhoudsarme aluminium loungeset kun je dus 365 dagen van het jaar buiten laten staan. De verschillende aluminium elementen, koppel je met speciale klemmen aan elkaar vast, zodat het als 1 geheel op je terras staat en niet gaat schuiven.

All weather loungeset

De Meteor is de ultieme all weather loungeset. De olefin tuinkussen op de meteor zijn van all weather kwaliteit. Dit houdt in dat ze kleurvast zijn en veel sneller drogen dan reguliere tuinkussens. De olefin stof waarvan de kussenhoezen zijn gemaakt zijn vuil en waterafstotend. Bij harde en/ of langdurige regen kan er wel vocht door de hoes heen komen. De vulling van de 4SO tuinkussens zijn van Quick dryfoam, met een meer open structuur, zodat de waterafvoer veel sneller en makkelijker gaat. Voor het gemak, nemen veel mensen er een ebschermhoes bij, die er binnen enkele seconden overhene getrokken kan worden, als ze weten dat het gaat regenen of op vakantie zijn.

Extra comfortabele loungeset

De 4SO Outdoor Meteor loungeset is extra comfortabel. Dit komt door de dikke vulling van de kussens. Naast Quickdry foam, is er veel dracon gebruikt. Dit materiaal vind je ook bij binnenmeubelen terug. Het heeft een hoog verend vermogen, met daarbij een lange levensduur. Het resultaat is een heerlijk zacht zitcomfort, wat ook na jaren gebruik zijn volume behoudt. geen lege zitzakken, waardoor je loungeset er rommelig uitziet. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, kan 4 Seasons outdoor een kwaliteit neerzetten, waar je vele jaren plezier van kunt hebben.

4SO Meteor loungeset comfortabel

Leuke tuinmeubel accessoire erbij kopen?

Maak je terras, je tuin, balkon of dakterras nog leuker met accessoires. 4 Seasons outdoor heeft namelijk hele leuke bijpassende tuinmeubel accessoire voor bij de Meteor loungeset. Hierbij kun je denken aan:

Meer over het tuinmeubel merk 4 Seasons Outdoor willen weten?

4 Seasons outdoor is een Nederlands tuinmeubelmerk. Het is een vader op zoon bedrijf wat al meer dan 25 jaar bestaat. Het heeft als 1 van de weinige tuinmeubelmerken, echter een eigen fabriek. Hierdoor weten ze precies de kwaliteit van de materialen, de constructie en de afwerking. 4 Seasons Outdoor is dan ook het eerste tuinmeubel mark wat standaard 5 jaar garantie geeft op al hun tuinmeubelen. Wil 4 Seasons outdoor tuinmeubelen ervaren en zien, kom dan naar onze tuinmeubelenwinkel.

4 Seasons Outdoor Meteor loungeset