nexxt

Geen producten gevonden voor deze selectie.
4 Seasons Outdoor Nexxt tuinstoelen worden elk jaar veel verkocht. Het is een tijdloze tuinstoel met een eenvoudig design en een heerlijk zitcomfort. Het frame van de Nexxt tuinstoelen, ligbed en voetenbank zijn van hoogwaardig RVS. De armleuningen van deze 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen zijn subtiel afgewerkt met teakhout. Het zitvlak en de rugleuning zijn afgewerkt met hoogwaardig Twitchell Textileen en is verkrijgbaar in de kleuren mocca, wit en zwart. Dit materiaal is 100% weerbestendig, kleurvast en zeer sterk. Het materiaal is licht elastisch, waardoor hij een heerlijke demping geeft, wat het zit comfort vergroot.

4 Seasons Outdoor Nexxt

De 4 Seasons Outdoor Nexxt heb je als stapelbare tuinstoelen, verstelbare tuinstoelen, voetenbank en als ligbed. Door de combinatie van Teakhout en RVS past hij bij veel verschillende tuintafels. Heb je een teak tuintafel, dan match dat perfect met de teakhouten afwerking van de tuinstoelen. Een veel gekochte kleur bij een teak tuintafel is de 4SO Nexxt tuinstoelen mocca. Mocca oogt heel sfeervol en warm, waardoor het goed matched met het sfeervolle en warm gekleurde teakhout. In het tuintafel assortiment van 4 Seasons Outdoor heb je ook veel tafel modellen met een RVS frame en een teakhouten tafelblad. Op alle 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen krijg je minimaal 5 jaar garantie.

4 Seasons Outdoor Nexxt tuinstoelen

Wil je de 4 Seasons Outdoor Nexxt tuinstoelen kopen, dan koop je tuinstoelen die tijdloos zijn. Het design is modern, sterk en minimalistisch. De meest verkochte Nexxt tuinstoel is de stapelbare tuinstoel in de kleur mocca. Hij is hiernaast ook nog verkrijgbaar in het zwart en wit. RVS staat voor roest vast staal, hier hebben wij ook onderhoudsmiddelen voor. De Nexxt verstelbare tuinstoel heeft een hogere rugleuning en kan je ook opklappen. Hierdoor kan je hem ook makkelijk meenemen of opbergen. Plaats voor deze verstelbare tuinstoel het bijpassende voetenbankje en je kan de hele dag heerlijk blijven genieten in je tuin op je terras.

4 Seasons Outdoor Nexxt ligbed

Het 4 Seasons Outdoor Nexxt ligbed is een echte eye catcher en een unieke verschijning. Je komt namelijk niet zo snel een RVS ligbed tegen. Het ligbed kan helemaal plat en is in meer dat 10 verschillende standen te verstellen. Aan het hoofdeinde vind je 2 wielen, waardoor je hem makkelijk kan verrijden. Gaat de zon draaien, dan rijd je makkelijk mee, om daar even verder te zonnen. Het Twitchell Textileen is uitgebreid getest op invloeden als UV-licht, lotions, zoutwater, chloor en meer. Hierbij bleef het materiaal goed presteren en daarom krijg je ook 5 jaar garantie.