Patio

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 Seasons Outdoor Patio

de 4 Seasons Outdoor Patio loungeset heeft een uniek en zeer modern design. Door het gebruik van RVS hebben ze het design mooi open en strak kunnen vormgeven. Hier bovenop vind je de goede kwaliteit all weather kussens die 4SO op al hun tuinmeubelen heeft. Met nog wat warme teakhouten accenten en ceramics natuursteen, maakt het een moderne verschijning.

Design award

De Patio loungeset is hierbij een prijswinnaar en heeft in 2020 de B3 Design Award gewonnen. Hierbij worden alle nieuwe modellen van alle tuinmeubelfabrikanten tentoongesteld. De Patio loungeset is hierbij als winnen uit de kast gekomen op het gebied van design.

4SO Patio loungeset

4SO Patio loungeset

De 4 Seasons Outdoor Patio loungeset kun je zelf samen stellen. Het is een modulaire loungeset en bestaat uit 4 delen. Hiermee kun jij je eigen loungeset maken en dus passend maken voor je terras. De verschillende elementen koppele je simpel met elkaar, zodat ze niet gaan schuiven. Hieronder de elementen waaruit ej kunt kiezen:

  • 2-zits bank links.
  • 2-zits bank rechts.
  • Hoek element.
  • Center element.

4 Seasons Outdoor Patio aanbieding kopen?

Wij hebben al verschillende opstelling samengesteld. Dit zijn aanbiedingen welke afgeprijsd zijn en dus een stuk voordeliger dan losse individuele elementen. Wil je een configuratie die er nog niet tussen zit? Neem dan contact met ons op. Wij zullen dan een aanbieding maken met een leuke korting voor een setprijs.

RVS frame

Het frame is van RVS. hier is voor gekozen, omdat aluminium te slap is voor deze open constructie. Normaal staal zou gaan roesten, dus is er gekozen voor RVS. Het RVS is daarbij afgewerkt met een antracietkleurige poedercoating, waardoor de kleuren van het frame, het teakhout, het steen en de kussen mooie combineren.

All weather kussens

De all weather kussens zijn van Olefin kwaliteit. Dit materiaal is UV bestendig en tevens water- en vuilwerend. De regendruppel dringt dus niet direct in de vulling, maar zal in eerste instantie tegen gehouden worden. Mocht het wel doordringen, dan zorgt de quick dry foam voor een snelle water afvoering. De droogtijd van deze tuinkussens is dan ook aanzienlijk sneller dan reguliere kussens. Olefin is hierbij ook erg kleurvast en zal dus niet of weinig verkleuren.

Leuke accessoires om erbij te kopen?

Wil je de 4 Seasons Outdoor Patio loungeset nog verder leuk aankleden dan heeft 4SO daar leuk accessoires voor. Ook je terras kun je verder aankleden, waardoor je er een gezellige sfeer van maakt. Denk hierbij aan de onderstaande accessoires:

Over het merk 4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor is misschien wel het beste tuinmeubelmerk wat er is. Ze bieden zeer lange garanties en de kwaliteit is erg goed. De gebruikte materialen zijn van een hoge kwaliteit en dat zie je en merk je ook. Het is een Nederlands tuinmeubelmerk, met een eigen fabriek. Hierdoor kunnen ze de kwaliteit beter garanderen en dus ook langer garantietermijn geven. Nog niet overtuigd? Kom langs in onze winkel, om 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen te ervaren.