polo teak

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
4 Seasons Outdoor Polo teak loungeset is het voorbeeld hoe je van traditionele teak tuinmeubelen een loungeset variant kan ontwerpen. Het mooie teak hout is vormgegeven in de traditionele tuinbank, met een strak modern randje, zonder direct te overdrijven. Het moderne van een loungebank zie je erin terug, waarbij er gebruik is gemaakt van comfortabele all weather tuinkussens. Deze kussens zijn opzettelijk niet heel strak vormgegeven, om de teak loungeset en zachtere uitstraling te geven die landelijke teak tuinmeubelen vaak uitstralen. Hierdoor past de Polo Teak loungeset heel goed bij een bestaande houten tuintafel of houten tuinstoelen.

4 Seasons Outdoor Polo teak

De 4 Seasons Outdoor loungeset Polo Teak bestaat uit een serie van 5 tuinmeubel elementen die je universeel met elkaar kan combineren. Hierdoor kan je zelf bepalen of je een kleine of een grote loungeset opstelling op je terras neerzet. De Polo teak is uitgerust met 100% all weather tuinkussens die goed in de regen buiten kunnen blijven liggen. Deze kussens voelen aan als kussens die je binnen hebt liggen op je bank, maar hebben de product eigenschappen van een all weather kussen. Hier zijn veel mensen over verbaast, aan gezien het materiaal zo prettig en zacht aanvoelt. De Olefin kussens hoezen zijn water afstotend, absorberen geen vocht, zijn ademend, UV-bestendig en kleurvast.

Onderhoud teak loungeset

Als je teak tuinmeubelen koopt, dan heb je daar ook een beetje onderhoud aan, als je hem buiten laat staan op je terras in je tuin. Wij hebben meerdere tuinmeubel onderhoudsmiddelen die de levensduur van je teak tuinmeubelen aanzienlijk kan verlengen. Denk hierbij aan teak protector, teak cleaner en teak beschermer.