Positano

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 Seasons Outdoor Positano tuinmeubelen

De Positano tuinmeubelen collectie van 4 Seasons Outdoor is zeer uitgebreid. Je kunt zowelk je terras aankleden met de loungeset serie als met de dining tuinmeubelen. Hieronder een overzicht van de volledige collectie welke je kunt kopen:

4SO Positano tuinmeubelen collectie:

Deze outdoor meubelen collectie is 7-delig, waardoor jij je terras in 1 en dezelde stijl kan aankleden. Je kunt uit de 7 onderstaande tuinmeubelen kiezen:

  1. High back living lounge chair.
  2. 2-zits lounge tuinbank links.
  3. 2-zits lounge tuinbank rechts.
  4. 1-zits center element.
  5. Hoek element.
  6. Koffietafel.
  7. Dining tuinstoel.

All weather tuinmeubelen

Deze volledige Positano tuinmeubelen collectie van 4 Seasons Outdoor is gemaakt van een all wetaher kwaliteit. De stoffen van de tuinkussens zijn bijvoorbeeld van een Olefin kwaliteit, waardoor deze UV-bestendig, water- en vuil afstotend zijn en daarbij tevens ventileren. Deze hoge kwaliteit, gebruikt 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen al vele jaren en ontvangt hier heel veel complimenten over. Het voelt zacht en prettig aan.

5 jaar garantie

Je krijgt 5 jaar garantie op zowel de Positano loungeset collectie, als de 4 Seasons Outdoor Positano tuinstoelen collectie. Alles komt inclusief all weather tuinkussens.

Gratis verzending en bezorging

Bestel je 4 Seasons Outoor Positano tuinmeubelen, dan worden deze gratis bezorgd in Nederland en België. Overige landen is uiteraard mogelijk, daar zullen wij een prijs op maat voor maken.

Showroom bezoeken en proefzitten

Wij hebben altijd een grote 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen collectie in onze winkel staan. Bezoek onze showroom in Naarden om inspiratie op te doen. Kom je specifiek voor de 4SO Positano tuinmeubelen collectie, informeer dan eerst naar de actuele showroom collectie.

1 ding is zeker, wil je design en comfort, dan heb je met de 4 Seasons Outdoor Positano tuinmeubelen de perfecte kandidaat.