Primavera

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 Seasons Outdoor Primavera tuinmeubelen

De 4 Seasons Outdoor Primavera tuinmeubelen collectie kun je in 2 kleuren kopen: antraciet en silver grey. Kies je voor een lichte kleur of past antraciet beter bij je tuin? De Primavera komt in beide gevallen uitstekend tot zijn recht in je tuin.

6 keuzes in de Primavera tuinmeubelen collectie

Er zijn 6 artikelen te koop in de 4 Seasons Outdoor Primavera collectie. Verdeelt over 2 kleuren en 3 meubel varianten. Hieronder vind je de volledige Primavera collectie:

  • Dining tuinstoel      > antraciet of silver grey.
  • Living lounge stoel  > antraciet of silver grey.
  • Voetenbank            > antraciet of silver grey.

De 4SO Primavera geeft maximaal comfort

Zie jij jezelf al zitten in die heerlijke Primavera lounge tuinstoel van 4 Seasons Outdoor? De prettige Olefin stof van 4SO, welke van all weather kwaliteit is. 1 ding is zeker, genieten doe ej zeker met dit mooie design op ej teras met uitstekende kussens!

4 Seasons Outdoor Primavera tuinstoelen

Deze beauty is de eye catcher op je terras. De mooie afwerking en de vormgeving hebben veel complimenten gekregen van zowel consumenten als de vakbeursgenoten. Combineer hem met 1 van onze mooie 4SO (teakhouten)tuintafels en maak het plaat je compleet.

5 jaar is de standaard

Ontzorgen gebeurt niet alleen in het comfort of door de all weather kussens? Ook het garantietermijn van 5 jaar is zeer lang. 4SO is het enige tuinmeubelen merk die 5 jaar garantie geeft op zijn hele tuinmeubelen collectie. Dit kunnen zij doen, door de 50 jaar ervaring en doordat ze produceren in hun eigen fabriek. Van A tot Z wordt de kwaliteit gemeten en gegarandeerd.

De kwaliteit van 4SO ervaren, kom naar de winkel?

Onze 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen winkel zit in Naarden. Kom je specifiek voor de Primavera, informeer dan eerst naar de actuele showroom collectie. Kijk online alvast rond en als er vragen zijn? wij helpen je graag met je vragen over deze 4 Seasons Outdoor Primavera en andere tuinmeubelen.